Caitlyn Jenner kan inte sluta med botox: "Helt beroende!"

Efter ett par omtumlande år och sin stora förvandling kan Caitlyn Jenner nu inte sluta lägga sig under kniven. Så ofta som varannan vecka gör hon ingrepp – och kan inte sluta.

Realitystjärnan Caitlyn Jenner, 67, har fått ett nytt beroende och den här gången gäller det inte alkohol eller droger. Nej, den nya kärleken i Caits liv är botox!

Det var i april 2015 som stjärnan genomgick sin förvandling från Bruce till Caitlyn. Och det krävdes en del ingrepp, men varför stanna där när man kan fortsätta? Stjärnan kan inte få nog av dessa skönhetsingrepp och har nu fastnat helt och hållet för nervgiftet botox.

LÄS OCKSÅ: Caitlyns penis-avslöjande: ”Trött på den där jävla saken”

Enligt uppgifter fyller hon på med väldigt korta intervaller och mängderna är så stora att många tror att hon är illa ute.

– Hon låter injicera botox varannan vecka, istället för att göra som rekommenderat vilket är varannan eller var tredje månad, säger en källa i OK! Magazine.

Källor säger att det är inför hennes kommande bokturné som realitystjärnan vill vara perfekt. Hon ska resa runt i landet och marknadsföra sitt verk och vill då se så bra ut som möjligt. Men det har gått för långt.

– Hon brukade ha många olika ansiktsuttryck, men inte längre, nu rör sig knappt hennes ansikte, säger källan till OK Magazine.

Sedan sin förvandling till kvinna har Caitlyn brutit sig loss från familjen Kardashian. Kontakten mellan henne och resten av klanen sägs vara nästintill obefintlig, speciellt efter självbiografiska boken ”Mitt liv”. Nu är hennes vänner och den familj hon har kvar oroliga för hur långt hon ska ta det, men Caitlyn vägrar lyssna.

– Hon är helt beroende. Mängderna hon tar är väldigt alarmerande, säger källan.

LÄS OCKSÅ: Kris ilska efter Caitlyns sex-avslöjande: ”Arg och besviken”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!