LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Britney Spears ex-make Jason Alexander gripen av polis

03 aug, 2023 
Frida Eklöf
Britney Spears
Britney Spears ex-make Jason Alexander blev under onsdagen gripen av polisen efter att ha anklagats för stalkning.
Det är inte första gången som han blir gripen av den amerikanska polisen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna härBrand logo
Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna här

Världsartisten Britney Spears, 41, har händelserika år i bagaget, inte minst tillsammans med sin ex-make som gång på gång ställt till det för henne.

Ex-maken Jason Alexander, 41, och Britney gifte sig 2004 i Las Vegas, men äktenskapet kom att bli allt annat än långvarigt. Det tog endast 55 timmar innan uppbrottet mellan paret var ett faktum.

Jason Alexander gripen av polis – anklagas för stalkning

Det var under onsdagen som 41-åringen Jason greps av polisen i Tennessee i USA. Anledningen till gripandet är att Jason under en tid har anklagats för stalkning och förföljelse.

Det är dock ännu oklart om han lyckats få någon form av borgen, eller om rättsärendet kommer tas upp i domstol, och i sådana fall när, skriver TMZ.

Annons

Plötsligt dök Jason upp på platsen där Britney och Sam skulle föreviga sin kärlek till varandra.

– Var är Britney? Jag är här för att krascha Britneys bröllop, sa han då till en person på området precis innan han klev in i lokalen där själva vigseln skulle hållas.

Jason skulle även ha tagit sig in på andra ställen och hela tiden ropat efter sin ex-fru. Säkerhetspersonalen hade till en början svårt att avgöra om Alexander tillhörde bröllopsgästerna.

– Britney har bjudit in mig, jag är hennes första make och hon är min första och enda fru, hördes han säga till en av säkerhetsvakterna innan han brottades ner och den pågående livesändningen avslutades.

Därför vill Britney Spears inte uppträda live mer

Det var i november 2021 som det stod klart att Britney vunnit rättegången mot hennes pappa Jamie Spears, och blev fri från det 13 år långa förmyndarskapet som skapade stora rubriker världen över under hashtaggen #freebritney.

Annons

Det var i ett meddelande på Instagram som hon kom med beskedet, då turnélivet och att stå på scen ”traumatiserat henne för livet”. Inlägget blev dock borttaget några dagar senare.

Jag är så envis att jag förmodligen aldrig kommer att uppträda igen, bara för att bevisa en poäng”, skrev Britney i inlägget.

FOTO: Stephen Lovekin/REX

Annons