Britney Spears exmake gripen av polis – här är de dramatiska bilderna

10 jun, 2022 
Britney Spers ex-make nerbrottad
Britney Spears och Sam Ashgari ville bara säga ja till varandra.
Bröllopet slutade dock i kaos då popstjärnans ex-make dök upp och våldgästade vigselplatsen.
– Jag är här för att krascha Britneys bröllop, säger Jason Alexander i en livesändning från intrånget.
Annons
Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällen
Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällen

Under torsdagen vankades det bröllop mellan popstjärnan Britney Spears, 40, och fästmannen Sam Ashgari, 28. Den stora dagen kom att bli dramatisk då Brittneys ex-make plötsligt dök upp på platsen där paret skulle säga ja till varandra.

Jason Alexander, 40, som under endast 55 timmar var gift med popstjärnan år 2004, våldgästade bröllopet och direktsände intrånget på Instagram

– Var är Britney? Jag är här för att krascha Britneys bröllop, säger han till en person på området precis innan han kliver in i lokalen där själva vigseln skulle hållas.

Säkerhetsvakternas förvirring innan ingripandet

Jason ska även ha tagit sig in på andra ställen och hela tiden ropat efter Britney. Säkerhetspersonalen hade till en början svårt att avgöra om Alexander tillhörde bröllopsgästerna.

Annons

– Britney har bjudit in mig, jag är hennes första make och hon är min första och enda fru, hörs han säga till en av säkerhetsvakterna innan han brottas ner och livesändningen avslutas.

Jason Alexander brottas ner.

Britney Spears advokat Mathew Rosengart är rasande över Jason Alexanders drag, det berättar han för TMZ.

– Jag jobbar personligen tillsammans med polisen för att försäkra mig om att Mr Alexander åtalas enligt lagens fulla omfattning.

Som tur var kunde Britney och Sam genomföra sitt bröllop efter kalabaliken och är nu äkta makar. Popstjärnan gick fram till altaret till tonerna av Elvis Presleys Can’t help falling in love och bar en klänning gjord av Donatella Versace, uppger E online. På gästlistan fanns namn som bland annat Paris Hilton, 41, och Drew Barrymore, 47.

Foto: TT

Annons