LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Bradley Coopers kärlekslycka med 21 år yngre modellen

29 jan, 2024 
Goff Photos/Stella Pitcures
Det har länge ryktats om en romans mellan filmstjärnan Bradley Cooper och supermodellen Gigi Hadid.
Nu dyker de upp hand i hand och ser minst sagt kära ut!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

Det råder kärlek i Hollywood. Efter alla spekulationer har supermodellen Gigi Hadid och Bradley Cooper bekräftat romansen. Nyligen gick paret hand i hand när de var ute på en mysig promenad tillsammans.

Bara några veckor innan nådde de en stor milstolpe i relationen enligt E News. Då syntes de tillsammans på en familjemiddag med Bradleys mamma Gloria Campano och såg ut att ha det väldigt trevligt tillsammans.

Bradley Coopers kärlekslycka med 21 år yngre modellen

Varken Gigi eller Bradley har uttalat sig offentligt om sin spirande romans. Men de har umgåtts vid flera tillfällen sedan oktober, då de först kopplades ihop på middag med vänner i New York City.

Bradley medverkade även på en tjejkväll med Gigis vänner Taylor Swift, Selena Gomez, Sophie Turner, Cara Delevigne och Brittany Mahomes i november. Och förra månaden visade Gigi sitt stöd för Bradley när hon kom förbi för att äta på hans nya foodtruck Danny & Coop's Cheesesteak.

Bradleys ex Irina Shayk, som han delar 6-åriga dottern Lea med, var också på food truck-debuten, även om hon och Gigi inte stötte på varandra.

Före Bradley var Gigi kopplad till en annan filmstjärna – Leonardo DiCaprio. Hon var även tillsammans med One Direction-Zayn Malik – pappan till hennes 3-åriga dotter Khai – på och av i nästan fem år tills de skildes för gott år 2021.

FOTO: GOFF PHOTOS/STELLA PITCURES, GETTYIMAGES/TT

Annons