Bradley Coopers utseendeförvandling efter uppbrottet från Irina Shayk

03 sep, 2020 
Bradley Cooper och Irina Shayk gjorde slut sommaren 2019.
Strax ett år efter uppbrottet visar nu nya bilder på skådespelaren att han genomgått en stor utseendeförändring.
Annons
Intervju med Oscar Zia
Intervju med Oscar Zia

Skådespelaren Bradley Cooper och modellen Irina Shayk träffades 2015 och fick två år senare deras första gemensamma barn – dottern Lea De Seine. Men under förra sommaren kom beskedet att paret brutit upp och valt att gå skilda vägar.

Innan uppbrottet offentliggjordes cirkulerade rykten kring att Bradley Cooper hade en affär med Lady Gaga. Detta efter duons stora succé med filmen A star is born. Lady Gaga dementerade dock detta när hon medverkade i Jimmy Kimmel live. Däremot ska romansryktena med Lady Gaga ha varit en av anledningarna till varför Bradley Coopers relation tog slut.

Det var inte bara Bradley som blev singel under detta år. Även Lady Gaga chockade nämligen världen när hon bekräftade att hon brutit förlovningen med den tidigare kärleken Christian Carino. 

Irinas ord om uppbrottet

Irina Shayk har tidigare valt att uttala sig om uppbrottet. Det var under en intervju med brittiska Vouge som modellen för första gången berättade om sina tankar kring det.

Annons

– Jag tror att i alla förhållande så kommer både din bästa och din värsta sida fram, det är bara så människan fungerar. Två bra människor behöver inte bli ett bra par. Jag tror att jag har haft väldigt mycket tur som fick uppleva det vi hade med varandra, sa då Irina.

Ex-paret som idag har delad vårdnad om dottern har även stått inför en stor förändring i sin vardag. I samma intervju berättade Irina om svårigheterna hon upplevt med att vara just ensamstående mamma.

Nya bilderna chockar fansen

På grund av den pågående pandemin har många film-produktioner ställts in och flyttats fram. Men Bradley har till skillnad från många andra haft fullt upp på jobbfronten. Han är nämligen aktuell med en helt ny film och inspelningarna är i full gång.

De nya bilder som släppts på skådespelaren har snabbt chockat internet – Bradley ser nämligen inte alls ut så som vi är vana att se honom. Faktum är att han nästan är helt oigenkännlig på de nya bilderna. Med en frisyr som nästintill går ner till axlarna, pannlugg och ett stort skägg är det svårt att se att det faktiskt är A Star is Born-stjärnan.

Annons

Inte heller kläderna som han har på sig påminner om de som han vanligtvis syns till i.

Än så länge är det inte känt vilken film som Hollywood-stjärnan håller på att spela in men inspelningarna sker just nu i en liten stad utanför Los Angeles i Kalifornien.

Bradley Cooper
Foto: TT

FOTO: TT

 

Annons