Bradley Cooper visar dottern – efter uppbrottet från Irina Shayk

Fyra månader efter Bradley Cooper och Irina Shayks uppbrott chockar skådespelaren nu världen.
På en gala tog Bradley nämligen med sig ex-parets gemensamma barn – tvååriga Lea.
Slå på ljud

I somras gick skådespelaren Bradley Cooper, 44, och modellen Irina Shayk, 33, skilda vägar efter fyra år tillsammans. Ex-paret som har dottern Lea, 2, tillsammans gick isär efter en turbulent tid i media. Under våren ifrågasattes nämligen deras relation efter att Bradley Cooper kopplats samman med sin motspelerska i filmen A star is born, artisten Lady Gaga, 33.

Kemin Bradley Cooper och Lady Gaga hade i den populära filmen gick ingen obemärkt förbi, och romansryktena späddes dessutom på när Lady Gaga bröt förlovningen med fästmannen Christian Carino i februari.

Relationen mellan Bradley och Irina påverkades med största sannolikhet av romansryktena och i somras meddelade parets vänner till tidningen In Touch att förhållandet var på väg att ta slut.

– Bradley och Irina har varit på väg att separera i månader, men försökt få relationen att fungera ändå för dotterns skull. De har stressiga liv och fullt upp med sina respektive karriärer. Och Bradley har varit helt uppslukad av jobbet länge, sa en uppgiftslämnare i parets närhet.

Kort därefter bekräftade den amerikanska sajten People parets uppbrott.

Visar upp dottern på galan

Efter uppbrottet mellan Bradley Cooper och Irina Shayk kom paret överens om delad vårdnad av dottern Lea. Båda föräldrarna värnar stort om dottern, och det är sällan ex-paret visar upp henne i offentligheten. Därför blev chocken stor när Bradley i söndags tog med sig dottern på en gala, vilket norska Se och Hör rapporterat om.

För att hylla vännen och komikern Dave Chappelle, 46, som även han spelar en roll i A star is born var Bradley på plats när Dave mottog det amerikanska humorpriset Mark Twain Prize for American Humor i Washington DC. Men han var som sagt inte ensam – på bild fångades nämligen Bradley med dottern Lea i knät.

Enligt Entertainment Tonight höll far och dotter till bakom scenen precis innan det var dags för Bradleys vän Dave att motta sitt pris. Dave, som var kvällens egentliga stjärna trots lilla Leas framträdande i offentligheten, pratade dessutom om skådespelaren under kvällen.

– Han är faktiskt en god vän till mig och jag älskade att jobba med honom, berättade Dave Chappelle till Entertainment Tonight.

Bradley Cooper med dottern Lea

FOTO: TT/Owen Sweeney, TT/Mario Anzuoni

SENASTE NYTT!