Brad Pitts nya kärlek – sex år efter skilsmässan från Angelina Jolie

Skådespelaren Brad Pitt har en grön kavaj.

Angelina Jolie och Brad Pitt gick skilda vägar år 2016.
Nu har skådespelaren hittat kärleken på nytt sex år efter skilsmässan.
Läs mer här!
0:36

Efter reklamen: Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

(0:36)

Brad Pitt, 58, och Angelina Jolie, 47, var länge ett av världens mest omskrivna par. Idag har de barnen Maddox, 20, Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16, Vivienne, 14, och Knox, 14, ihop.

Vårdnadstvisten mellan Brad Pitt och Angelina Jolie

Brad Pitt och Jennifer Aniston, 53, gifte sig år 2000, två år efter att de hade träffats. Men äktenskapet höll inte länge och 2005 ansökte de om skilsmässa.

Medan skilsmässan behandlades började romansrykten om Brad och Angelina att spridas. De hade träffats under inspelningen av filmen Mr. and Mrs. Smith, och visst stämde ryktena. Paret har i intervjuer berättat att de blev kära i varandra under inspelningen, men att ingen otrohet ägde rum.

År 2016 slog nyheten om parets skilsmässa ner som en bomb i nöjesvärlden och blev därmed en världsnyhet. Efter det har de haft en lång och infekterad vårdnadstvist om barnen. Först ifjol fick Brad gemensam vårdnad om barnen tillsammans med Angelina.

Men Brads relation till sönerna Maddox och Pax ska enligt uppgifter var frostig. Detta efter att de ska ha börjat bråka under en flygresa.

Dock verkar han ha kontakt med de yngre barnen som ofta umgås med sin pappa, enligt en källa till sajten People.

– Det har tagit lång tid för dem, med mycket familjeterapi, att komma hit. De yngre barnen åker fram och tillbaka mellan husen och Brad älskar att tillbringa så mycket tid som möjligt med dem. Han verkar mycket lyckligare, säger personen.

Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet här

Se klippet här!

Bad Pitts nya kärlek: ”Seriöst förhållande”

Sex år efter skilsmässan från Angelina rapporterar nu Daily Mail om skådespelarens kärleksliv. Enligt tidningen ska Brad ha börjat dejta en kvinna, men menar att det inte ska röra sig om ett ”seriöst förhållande”.

Sedan uppbrottet från Angelina har Brad till största del levt livet som singel. Brad har kopplats ihop med polska modellen Nicole Poturalski, men det ska ha varit en kort romans enligt uppgifter.

– De hade ett kortvarigt förhållande som aldrig var särskilt seriöst, sa en källa till Us Weekly.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!