LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Brad Pitts relation med barnen – har inte setts med dem på fyra år

03 aug, 2020 
Malin Ljung
Brad Pitt och Angelina Jolie med barnen
Brad Pitt har inte setts tillsammans med sina barn på fyra år. Här är sanningen om hans relation med barnen efter bråket med sonen som chockade hela världen.
Annons
Brad Pitt och Angelina JolieBrand logo
Brad Pitt och Angelina Jolie

Hösten 2016 kablades nyheten ut som chockade hela världen; Angelina Jolie hade ansökt om skilsmässa från Brad Pitt. Veckorna som följde var turbulenta när omständigheterna kring det hastiga och infekterade uppbrottet nystades upp.

Pricken över i:et för Angelina Jolie att bestämma sig för att skilja sig från Brad Pitt ska ha varit när familjen under en flygresa började bråka. Framför allt var det Brad Pitt och äldsta sonen Maddox, som då var 16 år, som ska ha råkat i luven på varandra. Historierna om vad som hände skiljer sig åt, men FBI förhörde Brad Pitt i efterhand och alla misstankar mot honom lades ner.

Enligt källor till Page Six ska Brad Pitt ha erkänt i förhör att han skrikit till en av sönerna, men han förnekade att han varit våldsam.

Brad Pitts ord om bråket med sonen Maddox

Ett halvår efter skilsmässan gjorde Brad Pitt sin första intervju med GQ där han erkände att han levt med alkoholproblem, något han då hade lagt på hyllan.

Annons

– Jag söp för mycket. Det blev helt enkelt ett problem. Och jag är verkligen glad över att det har gått ett halvår nu, vilket är bitterljuvt, men jag har fått tillbaka känseln i fingertopparna, berättade han.

Angelina Jolie slängde ut Brad Pitt från de gemensamma hemmen och de kommande månaderna bodde han hemma hos olika vänner. Men den perioden gjorde också att han i intervjun pratade om hur han insett familjens värde.

– Det är väldigt, väldigt upprörande för barnen när familjen slits isär, säger han.

Sedan uppbrottet har vårdnadstvisten om de sex barnen  Maddox, 20, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14, och tvillingarna Knox och Vivienne, 12, pågått. Ifjol bestämde en domare att barnen skulle fortsätta bo hos Angelina, men att Brad Pitt har rätten att träffa dem.

Barnen syns inte med pappa Brad Pitt

Trots att Brad har rätten till att träffa barnen har han inte setts tillsammans med den offentligt på fyra år, samtidigt som Angelina oftast omges av hela barnaskaran när hon rör sig ute – till och med på röda mattan brukar de finnas vid hennes sida.

Annons

Under de senaste veckorna har Brad Pitt fångats på bild när han på sin motorcykel besökt Angelina och barnens hem i Los Angeles. Men fortfarande inte en enda bild på honom med någon av dem. Det kan också bero på att han vill hålla en låg profil och fokusera på tiden med barnen.

Sönerna vill inte träffa Brad

Enligt uppgifter från olika håll ska Brad Pitt ha en ansträngd relation med äldsta sonen Maddox, 20. Han flyttade förra hösten till Sydkorea för att studera, men relationen med Brad har aldrig blivit sig lik efter bråket på flygplanet. De två ska förvisso ha försökt lösa sin ansträngda relation, men utan framgång.

Dessutom ska Brad och näst äldsta sonen, Pax, 16, också ha en frostig relation till varandra där de knappt har kontakt alls.

En källa som sajten People varit i kontakt med avslöjar dock att de yngre barnen ofta umgås med sin pappa, och då även i hans hem.

– Det har tagit lång tid för dem med mycket familjeterapi att komma hit. De yngre barnen åker fram och tillbaka mellan husen och Brad älskar att tillbringa så mycket tid som möjligt med dem. Han verkar mycket lyckligare, säger personen.

FOTO: TT

Annons