Brad Pitts dotter Vivienne har vuxit upp – kopia av sin pappa

Brad Pitt och dottern Vivienne
Nyligen firade Angelina Jolie mors dag med sina barn och fångades på bild tillsammans med 10-åriga dottern Vivienne – som såg ut som en miniatyr version av pappa Brad Pitt.
Annons

Det har snar gått tre år sedan Hollywoods då hetaste stjärnpar Angelina Jolie, 43 och Brad Pitt, 55, skilde sig.

Det blev stora rubriker när stjärnorna blev ett par eftersom att Brad fortfarande var gift med Jennifer Aniston, 50, när de först träffades. Det var under inspelningen av filmen Mr. and Mrs. Smith  som slog gnistor mellan Brad och Angelina. Det spekulerades länge i om de faktiskt var ett par innan de gick ut med nyheten offentligt.

Paret höll sedan ihop i hela 12 år och gifte sig 2014 i Frankrike. Det var en hemlig vigsel där ex-makarnas alla sex barn närvarade: Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 10. 

Annons
Annons

Trots att det var 2016 som ”Brangelina” bröt upp, var det bara i dagarna som en domare godkände deras nya relationsstatus som singlar. Paret är fortfarande i processen att slutföra sin skilsmässa, men de kom nyligen med ett temporärt vårdnadsavtal som tillåter Brad att träffa sina barn regelbundet. Detta efter en vårdnadstvist där ex-makarna vart oense om hur barnen ska uppfostras.

Vänder huvuden på shoppingrundan

Angelina syns ofta tillbringa tid med barnen i och utanför Los Angeles. Hollywood Life rapporterar om att när de ses ute ser de alltid bekväma och glada ut. Nyligen var det mors dag i USA och dagen till ära tillbringade barnen den tillsammans med sin mor.

Annons

Angelina, Zahara, Knox och Vivienne fångades på bild när de hade varit i en mataffär och bilderna får nu fansen att häpna. Det är 10-åriga Vivienne som fångar fansens uppmärksamhet eftersom att hon är slående lik sin pappa.

Den lilla blondinen hade på sig en olivgrön byxdress med brunt bälte. Hon hade på sig ett par häftiga glasögon och svarta Chuck Taylor sneakers och tittade upp med ett ansiktsuttryck som påminner oss om Brad Pitt.

Det är inte första gången som Angelina och Vivienne får folk att vända på huvudet. I slutet av april sågs mor och dotter på en shoppingdejt i en galleria i Los Angeles. Även på de bilderna påminde hon mycket om sin pappa.

Bilden som får fansen att häpna över likheten mellan Vivienne och pappa Brad Pitt.
Bilden som får fansen att häpna över likheten mellan Vivienne och pappa Brad Pitt.
Annons

FOTO: JOGA, JOLA, ENAV / BACKGRID US / TT, Mario Anzuoni/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…