Brad Pitts första ord om återföreningen med Jennifer Aniston

Gammal bild från röda mattan när Brad Pitt och Jennifer Aniston var ett gift par.
För första gången på många är är ex-makarna Jennifer Aniston och Brad Pitt singlar samtidigt. Nu hoppas fansen på en återförening mellan exen – särskilt efter att Brad kom och firade Jen på hennes födelsedag i februari.
Annons

Stjärnskådisarna Brad Pitt, 55, och Jennifer Aniston, 50, var gifta i fem år innan de gick skilda vägar 2005. Bara kort därefter började Brad dejta Angelina Jolie, 43.

Brangelina blev en grej och paret höll ihop i hela 12 år, fick sex barn tillsammans och gifte sig, men gick skilda vägar 2016.

Det var förra året i februari som Brads andra exfru Jennifer gick ut med att även hon skulle skilja sig. Detta efter mindre än tre års äktenskap med maken Justin Theroux, 47. Uppbrottet ska ha varit ett gemensamt beslut och det före detta paret är vänner idag.

Annons

Jennifer berättade nyligen för Harper’s Bazaar att hon är öppen med att hitta kärlek någon gång i framtiden.

Annons

– Jag ser det inte som att något av mitt förflutna har gett mig en anledning till att hårdna till och skapa ett skal eller en vägg av ”inget mer, nu är det nog, jag är stängd”, säger Jennifer Aniston.

I samma intervju säger Jennifer också att hon jobbar så mycket med en ny serie nu, att hon helt enkelt inte har tid för dejting.

– Jag känner att såsom romantik är, så kommer det presentera sig själv, och det handlar inte om att leta upp det.

Fansen hoppas på återförening

Nu för första gången på många år är både ex-makarna Brad och Jennifer singlar vid samma tillfälle. Av den anledningen blev fansen ordentligt uppjagade när nyheten kom om att Brad överraskande nog var en av gästerna på Jennifers 50-årsfest i västra Hollywood i februari.

In Touch Weekly skriver att gästerna på festen ska ha blivit väldigt förvånade över att se Brad på födelsedagsfesten, men däremot verkade det inte som att Jennifer tyckte att det var särskilt märkvärdigt. Enligt källor från festen var hon bara glad över att han var där, men inget mer än så.

Annons

Jennifer ska även ha hört av sig till exmaken dagen efter festen för att kolla om hade haft det bra under kvällen.

Nyligen haffade en kameraman Brad och frågade då om ex-makarnas eventuella återförening.

– Jag måste fråga, alla vill veta, kommer du och Jen gå tillbaka till varandra? frågade paparazzifotografen.

– Åh herregud… svarade Brad skrattande och fortsatte:

– Okej, ha det bra.

Sedan körde skådisen direkt iväg i sin bil.

Annons

FOTO: TT/Alan Davidson, TT/Gregory Pace

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…