Artikeln innehåller reklamlänkar

Brad Pitt och Angelina Jolies nya besked om infekterade vårdnadstvisten

Brad och Angelinas vårdnadstvist

De har fortfarande inte löst vårdnaden om barnen efter 2,5 år. Men nu uppges Angelina Jolie och Brad Pitt vara nära ett avtal.

Det har redan gått två och ett halvt år sedan Hollywoods då hetaste stjärnpar Angelina Jolie, 43 och Brad Pitt, 55, skilde sig. Sedan dess har det tjafsats mycket mellan exmakarna och den största konflikten har handlat om vårdnaden om parets sex barn –  Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 10. Paret har inte kunnat enas om var barnen ska bo.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Det har varit enorma uppslitande konfrontationer i domstolen där man hela tiden har menat att exmakarna måste komma fram till en lösning själva. Så sent som i januari hade Brad och Angelina ett fyra timmar långt möte hos Brads advokat, där de till sist försökte komma fram till en uppgörelse, enligt sajten 17online.

Och nu verkar det som om de äntligen har lyckats sätta sina egon åt sidan för barnens skull. Enligt sajten The Blast håller de på att utforma ett juridiskt avtal, vilket ska göra det lättare för dem att även dela upp vårdnaden om barnen på ett bra sätt.

– Båda två vill gå vidare med sina liv, säger en källa till The Blast.

Olika syn på uppfostran

Dock uppges Brad vara irriterad på att han tycker att Angelina skämmer bort barnen för mycket. Den senaste tiden har hon, enligt Hollywoodlife, tagit med dem på flera olika häftiga filmpremiärer och varit ute på vidlyftiga shoppingrundor, där hon överöst dem med både dyra kläder och saker.

– Brad hoppas att Angelina ska sluta köpa en massa saker till barnen som de inte behöver. Han är orolig att de ska bli alldeles för bortskämda och vill inte att de ska växa upp med inställningen att de ska se det som en självklarhet att de ska få allt de pekar på utan att själva behöva lyfta ett finger.

Att föräldrarna har helt olika syn på vad som är en god uppfostran ter sig minst sagt uppenbart, för en annan källa i Angelinas närhet säger till samma tidning att det inte alls handlar om att hon skämmer bort barnen:

– Hon är en bra mamma. Hon älskar sina barn och eftersom hon ändå blir bjuden på en massa premiärer och en massa andra roliga saker, varför inte njuta av alla härliga saker hon blir erbjuden tillsammans med dem hon älskar mest av alla.

LÄS MER: Brad Pitt och Angelina Jolie återförenas – för barnens skull

LÄS MER: Angelina Jolies ilska över Brad Pitts romans med Hollywoodstjärnan

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

FOTO: TT/Mark Ralston, TT/Matt Baron

SENASTE NYTT!