LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Brad Pitt och Angelina Jolie återförenas – för barnens skull

28 jan, 2019 
AvLotta Gray
Angelina Jolie och Brad Pitt återförenas
Äntligen har Brad Pitt och Angelina Jolie tagit sitt förnuft till fånga och återförenats. Nu hoppas vi på att barnen kan få en trygg plats att vila på i framtiden.
Annons

För två år sedan skilde sig Hollywoods då hetaste stjärnpar Angelina Jolie, 43 och Brad Pitt, 54. Sedan dess har det varit allt annat än frid och fröjd mellan ex-makarna och den största konflikten har handlat om vårdnaden om parets sex barn Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 9, då de inte kunnat enas om var de ska bo.

Och sedan har det varit enorma uppslitande konfrontationer med domstolen som menar att exmakarna måste komma fram till en lösning. Nu har paret återförenats. Det var under ett fyra timmar långt möte hos Brads advokat som de båda sågs och försökte komma fram till en uppgörelse, enligt 17online.

Brad Pitts mamma inblandad

Det var i december som Angelinas advokat lät meddela att de var tvungna att komma fram till ett beslut, baserat på barnens bästa och uppenbarligen lär de ha kommit någonstans på vägen efter det väldigt långa mötet.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Brad och Angelinas skilsmässa blev ett faktum efter att familjen haft en turbulent flygresa tillsammans. Brad Pitt ska ha hamnat i ett verbalt bråk med Maddox och det ska ha varit pricken över i:et för Jolie som begärde skilsmässa. Paret hade då varit gifta i två år.

Men sedan dess har kriget bara trappats upp. Barnen har bott hos Angelina och flera gånger har paret varit nära en upplösning. Till och med Brads mamma Jane har varit ursinnig över Angelina, något en källa berättade för Radar Online tidigare i år:

Jane menar att Angelina är orsaken till allt Brads lidande och vill ha en förklaring till varför Angelina inte tillåtit henne att träffa sina barnbarn sedan separationen 2016. Jane kommer aldrig förlåta Angelina för vad hon låtit familjen behöva gå igenom och Brad har fått stoppa henne flera gånger från att hoppa på ett plan och konfrontera Angelina öga mot öga, skriver Radar Online.

FOTO: Andrew Kelly/TT, Stefan Rousseau/TT

Annons