Artikeln innehåller reklamlänkar

Angelina Jolies ilska över Brad Pitts romans med Hollywoodstjärnan

Angelina Jolie är arg för att Brad Pitt dejtar Charlize Theron

Brad Pitt uppges dejta en av Hollywoods hetaste skådespelerskor. Nu är exhustrun Angelina Jolie rasande, då det är en av hennes största rivaler.

För två år sedan skilde sig Hollywoods då hetaste par Angelina Jolie, 43 och Brad Pitt, 54. Sedan dess har det varit allt annat än frid och fröjd mellan ex-makarna och den största konflikten har handlat om vårdnaden om parets sex barn då de inte kunnat enas om var de ska bo.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

De har båda kopplats ihop med andra efter skilsmässan, och nu har ett nytt rykte dykt upp angående en romans mellan Brad Pitt och kollegan Charlize Theron, 43. De ska ha blivit presenterade för varandra via Charlizes ex-pojkvän Sean Penn, 58, som också är en vän till Brad.

– De har träffat varandra lite “casual” i nästan en månad. De har varit vänner ett bra tag, ironiskt nog via Sean, men nu har det börjat ske en del grejer, uppger en källa till The Sun.

Nyligen sågs de båda på en bar där Brad Pitt höll armen runt Charlize Therons rygg och log stort. Någon som inte ler lika stort är hans exfru Angelina Jolie, som nu ska var rasande över romansen.

– Angelina har aldrig gillat Charlize då de tidigare har tävlat om samma roller, säger en källa till sajten Hollywood life.

Angelina Jolie känner sig sviken av Brad Pitt

Nu är hon upprörd över att Brad har börjat dejta någon som han vet att exfrun inte tycker om.

– Hon känner sig förrådd. Hon tycker inte om det alls och hoppas att ryktena inte stämmer alls, säger källan.

Angelina Jolie har sedan en tid tillbaka krävt att få ensam vårdnad om parets sex barn Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och de tioåriga tvillingarna Vivienne och Knox. Hon anklagade sin exmake för att inte ha betalat underhåll för barnen och vägrar nu att lämna ifrån sig dem. Historien med Charlize Theron har inte gjort henne mer samarbetsvillig…

LÄS MER: Brad Pitts mamma rasar mot Angelina Jolie efter händelserna

LÄS MER: Angelina Jolies nya hot efter skilsmässan från Brad Pitt

FOTO: Rex

SENASTE NYTT!