TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Biggest Loser-tränaren drabbad av svår hjärtattack

28 feb, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Biggest Loser-tränaren Bob Harper tvingades återupplivas på gymmet efter att han drabbades av en svår hjärtattack.
Annons

Den populära Biggest Loser-tränaren Bob Harper, 51, har drabbats av en hemsk hjärtattack som var nära att kosta hans liv.

Enligt sajten TMZ ska tv-profilen ha befunnit sig på ett gym i New York när han plötsligt kollapsade.

Som tur var fanns även en läkare i lokalen, när han insåg allvaret ska han ha gjort hjärt- och lungräddning på Bob, samt tvingats använda en defibrillator och ge tränaren elchocker för att starta upp hans hjärta.

Bob Harpers tillstånd var så allvarligt att han låg i koma i två dagar, och tvingades sedan tillbringa ytterligare sex dagar på sjukhus.

Bob Harper var nära att dö när han drabbades av en svår hjärtattack mitt under sitt träningspass.

Sjukdomsfallet hände för två veckor sedan, men Bob har fortfarande inte fått tummen upp att flyga hem till Los Angeles. Nu ska han enligt TMZ må bättre, men hans fysiska aktivitet limiteras till kortare promenader.

Annons

Hjärtattack är något som är bekant för Bob sedan tidigare. Enligt sajten ska tränarens mammas dödsorsak bero på en hjärtattack.

På Instagram skriver Biggest Loser-tränaren själv om händelsen och tackar för allt stöd han fått sedan han drabbades av hjärtattacken.

“Jag mår bättre. Jag tar det bara lugnt”, skriver han bland annat och fortsätter:

“Jag vill tacka alla för alla meddelanden och ert stöd. Det känns bra att ni bryr er. Jag fick komma hem för åtta dagar sedan. Än en gång, tack så mycket! Jag är så lycklig som har så fina vänner och familj som tar hand om mig just nu”.

FOTO: Nbc, Ibl, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons