Avskyn mot Kardashian efter bilden på sonen: "Kan dö"

Kim Kardashian publicerade en bild på sonen Saint. Nu uttrycker fansen sin oro och vädjar till tv-profilen att rädda 1,5-åringens liv innan en olycka inträffar.

Kim Kardashian, 35, publicerade en bild på sonen Saint, 1,5, på Facebook. Nu riktar fansen skarp kritik mot realitystjärnan – orsaken är att lille Saint sitter framåtvänd i sin bilbarnstol. Något som inte rekommenderas förrän barn är 2 år på grund av säkerhetsskälen.

Vissa personer upplyser även tv-profilen om att det är olagligt i Kalifornien, Kardashians hemmastat, att ha barn framåtvända när de inte fyllt 2 år.

“Det är olagligt att ha barn framåtvända i Kalifornien om de är under två år. Snälla vänd hans stol, det är inte för sent”, skriver en person.

“Från en mamma till en annan mamma, vänd honom tills han fyllt två år. Med tanke på alla paparazzis som följer efter er är det en stor risk att ni hamnar i en olycka. Han kan skadas svårt när han sitter framåtvänd”, varnar en annan följare.

Samtidigt är det många som försvarar Kim i kommentarsfältet. De hävdar att den typen av stol som Saint sitter i kan vara tillverkad för att ha framåtvänd, och att Saint kanske uppfyller längd- och viktkravet för att sitta i den typen av stol trots att han inte fyllt två år än.

Ändå är det många som uttrycker sin oro då ett barns nacke och rygg inte är färdigutvecklade förrän de är 4-6 år, vilket är orsaken till att de ska sitta bakåtvända.

“En ettåring kan bryta nacken och dö av bara en liten smäll. Snälla ha dina barn bakåtvända tills de är för stora för den positionen, vilket oftast är när de väger runt 20-30 kilo”, skriver en person.

Kim Kardashian har själv inte svarat på kommentarerna, däremot har hennes mamma Kris Jenner gillat bilden på barnbarnet.

LÄS OCKSÅ: Hatet mot Kim Kardashian efter de nya bikinibilderna

LÄS OCKSÅ: Bloggsystrarna är kopior av Kim Kardashian och Kylie Jenner

FOTO: Ibl, Instagram

 

Senaste nytt