Avskyn efter Jessicas bild på sonen: "Han blir mobbad"

Än en gång rasar Jessica Simpsons följare mot henne på grund av en bild på barnen. "Vad händer när han börjar i skolan och han blir mobbad".

För bara några veckor sedan rasade artisten Jessica Simpsons, 36, fans mot hennes bild på dottern Maxwell Drew Johnson, 5. Då för att flickan stod i bikini på en sparkcykel.

”Jessica, du borde skämmas för att du exponerar din dotter så här istället för att skydda henne”, löd domen från flera följare.

Nu har flera fans än en gång reagerat ilsket. Detta efter att Simpson publicerat en porträttbild på 3-årige sonen Ace Knute Johnson. Många riktar kritik mot att pojken har långt hår – och flera tror att barnet på bilden är systern.

“Trodde det var din dotter”, skriver flera personer.

Andra följare går dock hårdare åt 3-åringens frisyr.

“Jag trodde det var din dotter. Förlåt, men det är en pojke och han behöver klippas. Vad händer när han börjar i skolan och han blir mobbad”, varnar en person.

Jessica Simpson kritiserar även för att det inte ser ut som att hon sköter om hans hår.

“Det är inte det långa håret som är problemet utan att det ser slitet ut”, skriver en person.

Även om missförstånden och kritiken är återkommande kommentarer så är det också väldigt många som försvarar Ace frisyr och Jessica som mamma. Framför allt höjer barnens mormor Tina Simpson rösten i kommentarsfältet.

“Mitt vackra barnbarn! Han är en Sampson… klipp inte hans hår”, skriver hon och taggar “long hair don’t care” och “stark kille”.

“Alla ni som kritiserar ett barns hår… SKÄMS! Ni är patetiska! Om du inte gillar långt hår på pojkar så räcker det med att du inte har det på din egen pojke. Den här lilla killen är otroligt vacker”, skriver en person.

Vi på Hänt kunde inte sagt det bättre själva!

LÄS OCKSÅ: Läckberg och Skölds tuffa beslut – avslutar sitt samarbete: ”Svårare än vi trodde”

LÄS OCKSÅ: Happy Jankells överraskande gravidbild: ”Sjukaste jag sett”

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!