Ilskan mot Jessicas bild på 5-åringen: "Borde skämmas"

Jessica Simpson publicerade en bild på sin 5-åriga dotter. Nu kritiseras hon av flera följare som inte förstår hur hon kan visa upp lilla Maxwell på sättet hon gör.

Forna popstjärnan Jessica Simpson, 36, lever det ljuva familjelivet nu för tiden med maken Eric Johnson, 37, och de två barnen Maxwell Drew Johnson, 5, och Ace Knute Johnson, 3.

Nu kritiseras hon för en bild hon publicerat på Instagram på sin femåriga dotter Maxwell Drew Johnson. Jessica har förvisso skrivit “säkerheten först” till bilden och syftar till att dottern har på sig en hjälm när hon står redo för att rulla iväg på sin sparkcykel. Men det flera av följarna har reagerat på är att flickan har på sig en bikini, något flera av dem tycker är motbjudande då de anser att stjärnan sexualiserar dottern på internet.

“Du borde skydda ditt barn. Det här är inte för sociala medier”, skriver en person enligt Huffington Post som uppmärksammade debatten först.

“Jessica, du borde skämmas för att du exponerar din dotter så här istället för att skydda henne”, skriver en annan person.

Jessica Simpson har själv inte svarar på kommentarerna, däremot kommer flera av hennes fans till hennes undsättning och försvarar bildpubliceringen:

“De vuxna personer som ser på den här lilla tjejen som någon annat än ett barn som leker och har kul har seriösa problem. Den som inte gillar vad det här barnet har på sig borde blockeras”, skriver bland annat en arg person.

https://www.instagram.com/p/BU-LurZgBDm/?taken-by=jessicasimpson

LÄS OCKSÅ: Simpson gästade DeGeneres – och det var en katastrof

LÄS OCKSÅ: Sju bilder som visar Jessica Simpsons stilresa

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!