LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Ashton Kutcher förkrossad – får inte träffa barnen

25 jun, 2017 
AvHanna Svärd
Ashton Kutcher har kommit över exet Demi Moore, men nu är han upprörd över att han inte längre får träffa hennes barn, skriver radaronline.com. – Det är superkonstigt och det måste det vara för dem också, säger han i tv-programmet "The Howard Stern Show".
Annons

Efter det åtta år långa förhållandet med Demi Moore, 54, blev döttrarna Rumer, 27, Scout, 25, och Tallulah, 22, (som Demi har tillsammans med Bruce Willis, 62), som Ashtons egna barn, skriver radaronline.com. I tv-programmet “The Howard Stern Show” öppnar Ashton Kutcher, 39, upp sig om relationen till de nu vuxna barnen.

I tv-showen berättar han att han bara har kontakt med barnen på telefon och sms, men att han inte träffar dem alls:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är superkonstigt och det måste det vara för dem också. Det är som att en person som var som deras pappa plötsligt har försvunnit ur deras liv. Och jag känner att jag får respektera allas önskningar och tänka på kollektivet, men det är tufft.

I samma tv-show säger Kutcher att det gör ont att ha hamnat i den här situationen och beskriver sin kärlek till före detta bonusbarnen:

– Jag älskar dem så mycket och de var en så stor del av mitt liv under en väldigt lång tid. Jag är säker på att jag kommer få tillbaka relationen till barnen igen, men innan dess får jag bara fortsätta kämpa för det.

Annons

Men Kutcher har trots allt gått vidare med sin nya familj som han verkar väldigt lycklig med.

Två år efter uppbrottet med Demi Moore gifte sig Ashton Kutcher med Mila Kunis, 33, som han nu har barnen Wyatt, 2, och Dimitri, 6 månader, med. Och även när det gäller hans nya familj är han minst sagt kärleksfull.

– Familjelivet är underbart! Jag älskar att stanna hemma med barnen när Mila jobbar. Hon jobbar otroligt hårt och är löjligt smart – vilket jag tycker är det sexigaste med henne – och så är hon världens bästa mamma. Jag är utan tvekan den lyckligaste killen i världen, sa han när programledaren frågade om hans nuvarande familj.

Foto: IBL

Annons