Anna Nicole Smith fick två barn – så ser hennes 15-åriga dotter Dannielynn ut idag

Anna Nicole Smith. Dannielynn Birkhead och Larry Birkhead.

Anna Nicole Smiths dotter har levt ett liv utanför rampljuset.
Nu syns den 15-åriga Dannielynn i kändistäta sammanhang och hon är en kopia av sin saknade mor.
– Dannielynn ser ut som Annas tvilling, säger pappa Larry Birkhead.
Victoria Silvstedts förvåning på ELLE-galan: "Känner mig som en tant"
0:34

Efter reklamen: Victoria Silvstedts förvåning på ELLE-galan: "Känner mig som en tant"

(0:34)

Slå på ljud

Anna Nicole Smith blev känd under tidigt 90-tal som något av en ”scandal beuty”. Hon var en omtalad och omskriven glamourmodell. Många minns henne nog från det skandalomsusade äktenskapet med framlidne oljemiljadären J.Howard Marshall.

Annas genombrott kom år 1992 när hon syntes på omslaget av herrtidningen Playboy och blev Playmate Of The Year. Därefter kom de kommersiella jobben för bland annat Guess och H&M.

Smith hade även en kort karriär som skådespelare och fick så småningom sin egen dokusåpa Anna Nicole Show. Men hur såg privatlivet ut?

Anna Nicole Smiths tragiska död – missbruket blev hennes fall

Anna Nicole Smith dog av en överdos våren 2007 endast 39 år gammal. Hon var nybliven mamma till dottern Dannielynn Birkhead, 15, som endast var 6 månader gamma vid tidpunkten av hennes död.

Anna fick även sonen Daniel Smith som även han gick bort i en överdos. Han lämnade jordelivet år 2006, bara tre dagar efter att hans lillasysters födelse.

Dannielynn växte upp tillsammans med sin pappa Larry Birkhead, 49, som är frilansfotograf. Att Larry var fadern upptäcktes efter Annas död i en DNA- analys. De två hade en av- och på- relation, men att de älskade varandra tycks framgå på faderns Instagram där han uttryckte saknad för Anna Nicole.

”Idag minns jag ditt hjärta, din själ och din skönhet, både inifrån och ut. Din kärlek lever fortfarande än i dag, i form av en verkligt unik tonåring med sin mammas leende, skönhet och mod. Tack till Annas fans för att de hjälpte till att hålla hennes minne vid liv. Vi älskar dig Anna Nicole”, skrev Larry i ett inlägg på Instagram.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Dottern ser ut som Anna: ”Mammas leende, skönhet och mod”

Dottern Dannielynn har levt ett liv utanför det djupaste kändisdjungeln i flera år, men nu syns hon i vimlet.

Kommentarsfältet på Instagram påminner dottern om hur lik hon är hennes mor. Även hennes pappa Larry uttrycker det:

”Såg den här bilden på Anna och tyckte att Dannielynn såg ut som sin tvilling!”, skrev han nyligen intill ett bildspel på Instagram.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Dannielynn på gala med pappa Larry – Janet Jacksons kommenterar

Dotterns likheter med hennes avlidna mor syns också i nya bilderna från galan Barnstable Brown. Dannielynn riktigt glänser bredvid sin pappa Larry Birkhead. Enligt faderns inlägg på Instagram från kvällen var dottern exalterad över att gå på hennes första Janet Jackson-konsert.

Hon älskade all musik, men var väldigt exalterad över att höra "Black Cat". Hon lärde sig låten på sin gitarr, ifall Janets gitarrist "blev sjuk", och hon skulle behöva hoppa upp och spela den på konserten”, skriver hennes pappa Larry på Instagram.

Dottern fick även en kommentar av artisten Janet Jackson, 56, själv. Janet ska ha kommenterat Dannielynns utstyrsel för kvällen, som var en homage till Janets outfit vid samma gala år 2003.

”Janet var så älskvärd och kommenterade Dannielynn i sin outfit. Hon gjorde Dannielynn så glad och poserade till och med nådigt på ett foto med oss.”, skriver Larry på sin Instagram om kvällen.

Se bilderna här:

Dannielynn poserar med sin pappa

Dannielynn Birkhead på Barnstable Brown-galan med hennes pappa Larry Birkhead.

FOTO: TT
Janet Jackson och Dannielynn i samma outift

Närbild på Dannielynn i samma outfit som Janet Jackson bar 2003.

FOTO: C Michael Stewart/imageSPACE/Shutterstock/ TT
Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

FOTO: Fred Prouser, Mediapunch/REX

FRÅN FÖRSTASIDAN