12 år efter Anna Nicole Smiths död – så ser hennes dotter ut idag

NU GRATIS

Supermodellen Anna Nicole Smith dog tragiskt av en oavsiktligt överdos 2007. Så ser hennes dotter, Dannielynn Birkhead, ut 12 år efter det tragiska dödsfallet.

Den amerikanska världskända modellen, 90-talsikonen Anna Nicole Smith dog den 8 februari 2007. Hon upptäcktes livlös på Seminole Hard Rock Hotel & Casino i Hollywood, Florida och dog av en cocktail av olika lugnande, bensodiazipiner, tabletter.

Hennes död inträffade i samband med en illavarslande vårdnadskamp om hennes dotter Dannielynn Birkhead, 11. Efterspelet blev smutsigt och kom att handla om vem som egentligen var pappan till Dannielynn. Vårdnadstvisten pågick mellan flera män som påstått sig ha haft umgänge med Nicole Smith, där hennes före detta älskare och advokat Howard K. Stern (inte att blanda ihop med tv- och radioprofilen Howard Stern) och Larry Birkhead var de som tog det längst.

DNA-test visade att Larry Birkhead var pappan till Dannielynn och Larry bytte dotterns efternamn från Stern till sitt eget – Birkhead.

Sedan dess har Anna Nicole Smiths dotter varit hett tabloidstoff. Dannielynn har varit modell för barnkläder och medverkat i mängder av amerikanska  tv-program. Nu kämpar pappan med att dottern inte ska gå sin mammas öde till mötes. Han är noggrann med att dottern inte får skaffa sig ett eget Youtube-konto för att satsa på en karriär som Youtuber i för tidig ålder.

– Dannielynn är intresserad av att bli en Youtuber och göra hennes egna videor, det är den typen av grejer som intresserar henne. Jag varnar henne att om hennes vänner kanske har ett Youtube-konto, men om du har ett Youtube-konto är det annorlunda, för folk vet vem du är, säger Larry Birkhead i en intervju med Us Weekly.

Pappa Birkhead berättar att han kämpar med att skydda dottern från alltför starkt strålkastarljud, som kändisskapet kan innebära.

– Ibland känner jag mig som en livvakt, ibland som en chaufför, säger han i samma intervju och fortsätter.

– Det beror på vilken dag det är. Men mitt viktigaste jobb är att vara pappa och jag tycker att jag gjort ett rätt bra jobb. Hon anpassar sig och är egentligen bara ett vanligt barn.

Dannielynn delar verkligen utseendemässiga likhet med mamman.

Anna Nicole Smith 1997.

Anna Nicole Smith i mitten av 2000-talet.

Anna Nicole Smith 1994.

Anna Nicole Smith med patenterad röda mattan pose.

Dannielynn vill bli en Youtuber, men pappan försöker förhindra detta i en alltför tidig ålder.

Onepiece är allt.

Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn Birkhead och hennes pappa Larry Birkhead.

Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn Birkhead och hennes pappa Larry Birkhead.

Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn Birkhead och hennes pappa Larry Birkhead.

LÄS OCKSÅ: Astrid Lindgrens barnstjärnor – så ser våra favoriter ut idag

LÄS OCKSÅ: 41 år efter succén – så ser skådisarna från Grease ut idag

Foto: IBL, Youtube

SENASTE NYTT!