LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Änkan rasade mot Jennifer Aniston – efter ex-pojkvännens död

01 dec, 2023 
Jennifer Aniston har tidigare uttalat sig om ex-partnern Daniel McDonalds bortgång.
Orden gick inte hem hos McDonalds familj och änkan Mujah Maraini-Melehi satte ner foten.
”Snälla respektera vår kärlek och särskilt vår förlust. Barnen förlorade sin pappa. Jag förlorade min partner”, skrev hon då.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alexander Kronlund utslängd från kändis-krogen: ”Somnade på bardisken”Brand logo
Alexander Kronlund utslängd från kändis-krogen: ”Somnade på bardisken”

Det var 2015 som Jennifer Aniston blev intervjuad av The New York Times och kom in på hennes första kärlek och ex-partner Daniel McDonald. McDonald som gick bort 2007 i cancer lämnade sina barn och änkan Mujah Maraini-Melehi efter sig.

Under intervjun berättade Aniston att McDonald var den rätta för henne men att hon på den tiden var för ung och dum för att inse det.

Jennifer Aniston om ex-partnern Daniel McDonald: ”Han skulle varit den”

– Han skulle ha varit den. Men jag var 25, och jag var dum. Han måste ha skickat mig Justin [Theroux, hennes dåvarande fästman] för att kompensera för allt, sa hon då.

Kort efter intervjun nåddes Daniels änka Mujah Maraini-Melehi av Anistons ord om sin bortgångna make. I ett Facebook-inlägg som hon senare raderade satte hon ner foten och uttryckte hur upprörd hon var. Något som bland annat Daily mail har rapporterat om.

Annons

”Jag är mycket upprörd över att media utnyttjar Daniels minne i samband med Jennifer Aniston. Det som är dyrbart lyser i våra hjärtan och bör inte spridas för allas konsumtion i media på det här sättet.”

Änkan rasade mot Jennifer Aniston – efter ex-pojkvännens död

Hon kom sedan in på Aniston och undrade varför hon skulle ta upp något som ägde rum för längesen.

”Varför nu? Jag undrar. Efter decennier av stjärnstatus är hon tillräckligt mediakunnig för att veta att varje slentrianmässig kommentar hon gör blir förstasidans tabloidnyheter. Jennifer Aniston är Jennifer Aniston, och det betyder att allt hon säger om sitt kärleksliv till vilken journalist som helst, till och med någon så välrenommerad som New York Times Frank Bruni, senare kommer att dissekeras och utnyttjas.”

Mujah kunde också avslöja att hon kontaktade Aniston efter att McDonald dog för att se om skådespelerskan ville ha några bilder han hade på de två tillbaka, men hon fick aldrig något svar.

”Snälla respektera vår kärlek och särskilt vår förlust. Barnen förlorade sin pappa. Jag förlorade min partner.”

FOTO: TT

Annons