LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Jennifer Aniston tar avstånd från Vänner-kollegorna efter Matthew Perrys död

07 nov, 2023 
JENNIFER ANISTON
Förra veckan hittades Matthew Perry avliden i sitt hem.
Nu har han förts till sista vilan och en som stod honom nära var Vänner-kollegan Jennifer Aniston.
Nu kommer detaljer om att hon höll sig långt borta från de andra skådespelarkollegorna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMETBrand logo
Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMET

Det var i förra veckan som Vänner-stjärnan Matthew Perry hastigt och tragiskt lämnade oss. Han blev 54 år gammal.

Stjärnan hittades livlös i sin jacuzzi och tros ha drunknat.

”Vi är förkrossade över den tragiska förlusten av vår älskade son och bror. Matthew gav så mycket glädje till världen, både som skådespelare och som vän. Alla ni betydde så mycket för honom och vi uppskattar all den kärlek som flödar”, säger familjen i ett uttalande till People.

Dödsorsaken ännu inte fastställd

Till en början misstänkte man att Matthew Perry omkommit av drunkning, möjligen till följd av ett hjärtstopp. Matthew hade i flera år kämpat med missbruk och har tidigare berättat att han varit nära att dö flera gånger tidigare.

Men enligt poliskällor till TMZ har man inte kunnat hitta några spår av droger i bostaden. Man hittade dock antidepressiva och ångestdämpande mediciner i huset, samt en medicin mot KOL.

Annons

– Dödsorsaken kan ta ett tag att fastställa. För närvarande misstänker vi inte brott, säger utredningschefen Scot Williams till Los Angeles Times och tillägger att det kan ta månader för resultatet att komma.

Jennifer Aniston tar avstånd från Vänner-kollegorna

Dödsorsaken är med andra ord inte fastställd ännu och familjen tog snabbt hand om kroppen. Nu har även Matthews begravning gått av stapeln. Den blev mycket kändistät och alla kollegor från Vänner var på plats.

Jennifer Aniston höll sig däremot, enligt källor till Daily Mail, för sig själv under begravningen.

”Hon var en av de första som anlände. Men hon höll sig för sig själv. Det här var bland ett gäng stora profiler”, säger källan.

Källan berättar mer:

”Ingen fällde mer tårar än Jennifer och hon fanns där för Matthew under de mörkaste perioderna i hans kamp mot missbruket. Det fanns spekulationer vid tiden för Vänner-återföreningen 2021 att Matthew inte skulle vara en del av det eftersom hans demoner hade tagit över honom. Men Jennifer skulle absolut inte ha gjort det utan honom. Han lade ner arbetet och gjorde det till en framgång även om han verkade skröplig. Men Jennifer trodde verkligen att hans värsta dagar var bakom honom. Så hans död bara två år senare har kommit som en tungt bakslag för henne.”

FOTO: Shutterstock / SplashNews.com

Annons