TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Samir Badran om lärarens dom : ”Alla hatade mig”

03 jan, 2017 
AvJohanna Bladh
Samir Badran har över en halv miljon följare på instagram, har varit med i Melodifestivalen och nu är han aktuell med ett helt eget program. Men när Samir Badran återvänder till skolgården minns han den jobbiga uppväxten. ”Alla hatade mig”
Annons
Här återvänder Samir till sin gamla skola: "Hatar mig"Brand logo
Här återvänder Samir till sin gamla skola: "Hatar mig"

Samir Badran, 26, började som deltagare i Paradise Hotel. Tre år senare har han haft två låtar på topplistan, blivit grammisnominerad och skapat en folkstorm på Gärdet när han skulle dela ut godis till sina fans.

Men livet har inte alltid varit success för sexpacket med kespsen på sniskan.

I sitt eget program ”Samir Badran – vägen mot toppen” återvänder han till sin gamla skolgård och då kommer minnena om en brokig uppväxt tillbaka.

– Mina lärare hatade mig, alla hatade mig och mina föräldrar undrade säkert om jag hade något psykiskt fel.

Hans barndomskompis Andreas är med honom.

– Du var bråkig när du var liten. Ingen tror det om dig, kompis, men det var så.

 

 

Samir har tidigare varit öppen med att han har diagnosen adhd. Nu utvecklar han hur det påverkat honom.

– Jag skötte aldrig skolan. Det värsta jag visste var lärarna. De fattade inte att jag var ett barn som inte kan sitta still. En lärare sa en gång att ”du kommer inte komma någonstans i ditt liv”, och jag trodde honom, berättar Samir och fortsätter:

Annons

– Jag säger till dem som har adhd att det är upp till lärare att de får anpassa skolan till de som har adhd för vi kan inte göra som andra. Jag kan inte koncentrera mig i en bok. Det går inte.

Samir minns att han började hänga med gänget som var tuffa, de som skolkade och mobbades. Även han var taskig mot andra, men insåg efter ett tag att det inte kändes rätt. Idag är han på en helt annan plats.

­– Min adhd är det bästa ever. Till en början var det katastrof, men nu driver den mig överallt. Jag kan gå upp klockan fyra på morgonen och vara engagerad en hel dag, men jag kan inte sätta mig vid en skolbänk.

Vill du träffa Samir och Kevin Högdal som precis släppt låten “Vet att du vill ha mig”? Tävla med Hänt!

 

Foto: Dplay

Nytt avsnitt av “Samir – Vägen till toppen” varje tisdag på Dplay.se/Samir

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons