TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Samir Badrans dejt dubbelspelade med hans kompis: "Hon verkade gilla mig!"

19 apr, 2016 
https://image.hant.se/image-4983051?imageId=4983051&width=1320&height=689
Lotta Hofström
Samir Badran föll nyligen pladask för en tjej men lämnades sårad och omskakad. Hon var en så kallad "player" som lekte med hans känslor.
Annons

Samir Badran, 25, blev bränd av en tjej han gillade. Nu lägger flickfavoriten från Linköping brudarna på hyllan till förmån för karriären.

– När jag väl en dag får skaffar flickvän, ska hon vara den stoltaste tjejen i världen och kunna säga till alla runt henne att hon har världens mest framgångsrika och duktiga pojkvän som hon är otroligt stolt över, bloggar han på Expressen.

Samir föll pladask för en tjej nyligen – och lämnades sårad och omskakad. Hon visade sig vara en oärlig tös, en “player” som lekte med Samirs känslor.

– Jag satt och sms:ade med en tjej som jag börjat umgås med. Som jag skulle träffa samma kväll och som jag faktiskt tyckte var rätt nice. Hon hade sovit hos mig typ två gånger och hon verkade gilla mig…

Samir Badran har det tufft när det kommer till riktig kärlek.

Men det var inte bara Samir hon gillade. Kompisen Johnny satt också med mobilen i handen och sms:ade med en tjej.

Han visade tjejen han sms:ade med. Och jag bara “Det där är tjejen jag sitter och sms:ar med just nu? Vafan driver du med mig?”.

Sedan dess har Samir lidit av romantikpanik.

– Tro på kärlek? Nja, avslutar han.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons