Samir Badran sågar sina kollegor: "Jag gillar inte människor som är kända"

Samir Badran vill fortsätta med musik, men har börjat få svårt att hantera sina kollegor. De har "en jävla äcklig stil".

Samir Badran fyller 26 år den 25 maj. Turnéer. Ständiga uppdateringar i sociala medier. En blogg på Expressen. Men kändisskapet lockar inte Samir – i alla fall inte längre.

“Tyvärr känns det som att jag mognat och vuxit ifrån de där med status nu. Jag tycker inte att det är så jävla fint att vara känd, jag tycker helt ärligt att det är skitmobbat”, bloggar han.

Samir vill fortsätta med musik, men har börjat få svårt att tackla sina kända kollegor. De har “en jävla äcklig stil”.

“Jag älskar alla fans men jag gillar inte människor som är kända tyvärr, och jag vill inte associera mig med människor som jag inte tycker om”, skriver han och beskriver kändisarna som:

“Ytliga som fan och tänker enbart på status. Ingen hälsade knappt på mig på efterfesten när jag kom 12:a i Melodifestivalen. Men alla älskade mig när jag låg 1:a på Spotify”, bloggar han upprört.

“Jag vill att folk ska sluta döma andra och att folk ska sluta se status som något avgörande för om man ska hälsa eller inte.”

Samir Badran tycker att kändisar är “ytliga som fan och tänker enbart på status”.

En rädsla är att människor ska tro att han är lika dryg som kändiskollegorna. Dessa tankar har nästan gjort Samir paranoid.

“När jag ser folk på stan som kollar på mig kan jag ofta känna: ”shit, den där personen hatar mig och tror verkligen att jag pratar såhär högt eller rör mig såhär för att jag tror att jag är något, och att jag vet att jag är känd”.”

“Jag älskar alla fans men jag gillar inte människor som är kända tyvärr”, skriver Samir Badran som nu turnérar med parhästen Viktor Frisk.

Foto: IBL

Senaste nytt