Nöjesvärlden: Här är allt du behöver veta om kändisarna

nöjesvärlden

Vill ni veta det senaste och bästa från nöjesvärlden? Vem har varit med om en olycka och vem är nykär? Vilken kändis har blivit hyllad som powerkvinna och vad gör kungligheterna på semestern? Allt detta och ännu mer får du veta i veckans avsnitt av Nöjesvärlden.

Hänts nya tv-format Nöjesvärlden publiceras varje fredag klockan 16.00 och fokuserar på veckans hetaste nöjesnyheter. Hannah-Fina Rohrmüller är producent och programledare för programmet.

I veckans program gästar Hänts reporter Sarah Mansouri.  De kommer att berätta allt från vad Christina Schollin har varit med om för olycka under sin tripp till Gotland och om hur Prins Harry tycker att han har förändrats sedan han blev pappa till Archie. I en egen intervju delar Oscar Zia med sig om framtiden, kärlekslivet och hur hans semester kommer att bli i sommar. Allt detta och mycket mer utlovas i fredagens program.

Här kan du se det nya avsnittet:

Slå på ljud

 

Prins Harry och Meghan Markle på basebollmatch.

Prins Harry och Meghan Markle.

Varje fredag sänds Nöjesvärlden där du som tittare får ta del av allt det bästa som har hänt i just nöjesvärlden under veckan.

Oscar Zia med pojkvännen Jonathan Rander på QX-galan 2019.

Oscar Zia med pojkvännen Jonathan Rander.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!