Artikeln innehåller reklamlänkar

Oscar Zias nya ord om relationen med Jonathan Rander: ”Väldigt ovant”

Oscar Zia om sin nya kärleksresa med pojkvännen.

Oscar Zia besökte Allsång på Skansen i tisdagskväll där han öppnade upp om relationen med pojkvännen Jonathan Rander samt deras framtidsplaner tillsammans.

Artisten Oscar Zia, 22, besökte i tisdagskväll det populära SVT-programmet Allsång på Skansen, där han syntes på rad två i publiken. Anledningen var främst att se sin goda vän Molly Hammar, 23, uppträda i ett startfält som i övrigt bestod av Owe Thörnqvist, Sandro Cavazza och Laleh.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Efter det spektakulära programmets slut berättade Oscar Zia om sina planer för sommaren.

– Om cirka en vecka åker jag till Italien där jag vill använda min tid för att koppla av så mycket som det bara går, säger Oscar Zia till Hänt.

Till Italien kommer Oscar Zia däremot inte att åka ensam, han ska nämligen ta med sig pojkvännen Jonathan Rander, 29. Paret blev officiellt tillsammans hösten 2018 och i podcasten Värvet berättade Oscar att de kompletterar varandra på ett bra sätt.

– Det som är skönt i den relation jag är i är att han inte har något med min bransch att göra. Han kan se det på ett mycket mer avslappnat perspektiv utifrån, och kan ibland nästan dumförklara mig för mina känslor inför någonting. Jag behöver det perspektivet, sa han vid tillfället.

Oscar Zia och pojkvännen Jonathan Randers relation

Inom en vecka drar paret alltså till sydligare breddgrader för att njuta av lite välbehövlig semester. Oscar Zia förklarar vidare att pojkvännen Jonathan Rander har tvingats anpassa sig till livet i rampljuset.

– Han har absolut aldrig varit med om något liknande så det är ju väldigt ovant för honom, det kan lätt bli för mycket men jag tycker framförallt hans lugna personlighet gör att han klarar av det bra, säger han.

Oscar Zia och Jonathan Rander har varit tillsammans i ett år och Oscar beskriver deras relation som trygg och stabil. Han känner också att han inte behöver tona ner rampljuset för pojkvännen skull.

– Han är cool och tar allting avslappnat, jag tycker relationen är väldigt bra. Det är i alla fall ingen kris än, avslutar han med ett brett leende.

FOTO: Erik Simander/TT, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt