Annons

Gunilla Perssons nya lyxbostad efter branden: ”Så lycklig”Annons


En dryg vecka har gått sedan Gunilla Persson, 59, vaknade upp i sitt hem i Pacific Palisades och insåg att det brann. Med nöd och näppe lyckades hon ta sig ut från huset med dottern Erika, 15 – medan brandmännen kunde rädda hennes mamma Iris, 91.

Annons

Sedan branden har familjen varit hemlösa och Iris har legat på sjukhus. Nu verkar det äntligen som att tv-profilen har lite flyt igen – familjen har nämligen fått tag i en ny bostad. På samma gata som deras tidigare boende.

– Jag har hyrt ett nytt, möblerat hus med pool. Det är väldigt fint. Det är på samma gata som mitt hus som brann ned, så det är jättelätt att flytta saker mellan. Men det är ett temporärt boende, säger Gunilla till Aftonbladet.

För familjen Perssons gamla bostad väntar nu restaurering för att sudda ut det som är kvar sedan branden. Men för tidningen avslöjar Gunilla att hon inte har planer på att fortsätta bo där oavsett vad, istället vill hon helt byta område i Los Angeles.

– Jag söker efter ett hus som är mer långsiktigt, där jag kan sätta in mina egna möbler. Jag kommer leta efter ett boende nära Erikas nya skola i Bel Air, som hon börjar i höst. Det är en fin kristen skola i en fin trakt, men även om vi gillar beachen så skulle det inte vara rätt att låta henne resa flera timmar varje dag i buss, säger Gunilla.

LÄS OCKSÅ: Gunilla efter branden: ”Erika är i mycket dåligt skick”

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons hus brann ner – tv-frun förd till sjukhus

FOTO: Ibl

 


Annons
Annons


Laddar