Gunilla Perssons film på Erika får följarna att jubla

Gunilla Perssons dotter Erika framförde Holy night i en video som Gunilla lade upp på sin Instagram nyligen.
Gunilla Perssons dotter Erika är en stor talang när det kommer till sång. Nu jublar följarna över hennes senaste framträdande.
Annons

Gunilla Persson, 59, har varit med i flera säsonger av realityserien Svenska Hollywoodfruar på TV3. Tillsammans med dottern Erika Persson, 16, har tittarna fått följa med i deras liv i flera år och har fått se hur mån mamma Gunilla är över sin dotters talanger. Stort fokus har legat på Erikas kommande karriär och hon har under en längre tid tagit sånglektioner för att utveckla sin största talang som sångare.

Förra hösten avslöjade Hollywoodfrun att Erika hade blivit tillfrågad om hon ville vara med i tävlingsprogrammet Talang på TV4.

– Men vi har tackat nej till det för hon känner att hon måste vara mer redo. Hon vill gå långt och förhoppningsvis vinna och nu känner hon att hon inte är redo för det, berättade Gunilla för Hänt.

Men de var inte helt eniga om beslutet. Gunilla tyckte själv att hennes dotter sjunger jättebra och att hon skulle tacka ja. Men det var alltså Erika som fick ta det avgörande beslutet i slutändan. Hon kände att hon ville jobba mer på rösten och bygga upp självförtroendet innan hon medverkade i något program eller satsade på karriären på något vis.

Annons
Annons

”Bästa julklappen”

Den senaste tiden har Gunilla lagt mer tid på sin åldrande mamma Iris, som på senare tid lidit av alltmer sviktande hälsa. På Gunillas Instagram har hon delat med sig av klipp på 92-åringen som tillbringat mycket tid på sjukhus. Lagom till jul fick Iris komma hem till ett julpyntat hus.

”Mamma är äntligen hemma nu men sover så tungt så det går knappt att väcka henne. Åtta ambulansmän stod i rummet efter att jag ringt 911 och sa att hon kanske fått något medel som hon reagerade starkt på under hennes sjukhusvistelse. Erika skulle sjunga Stilla Natt för YouTube med anledning av Jesu födelse men vi väntar tills mamma vaknar igen.”, skriver Gunilla på sin Instagram.

Annons

Juldagen blev i sin tur en mycket lyckad dag för familjen Perssons del. Ines vaknade på morgonen och de firade jul med julklappsöppning – men också med sång förstås.

”Kära vänner, lyssna på Erika som sjunger om vår frälsare. Trots att hon var förkyld uppfyllde hon sitt löfte till mig och gav mig den bästa julklappen.”, skriver Gunilla i ett inlägg på Instagram till en video där Erika sitter framför granen med en och sjunger Stilla natt på engelska samtidigt som hon spelar gitarr.

Responsen från följarna är stor

Följarna är alldeles tagna av den vackra sången från 16-åringen och kommentarerna strömmar in med flera lovord.

Annons

”Du har en söt och fin dotter som sjunger för sin mamma och mormor. Hon gör din jul så mycket bättre när det kommer från hennes hjärta”

”Otroligt klar röst trots sin förkylning….hon kommer gå långt”

”Wow, Erika är en ren naturbegåvning! Precis som du sagt. Den som säger något annat måste vara helt tondöv! Respekt!”

”Har en änglaröst du måste vara stolt över Erika”

FOTO: IBL/Robin Lorentz-Allard, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…