Annons
Annons

Gunilla Persson vill inte tänka på att dottern Erika ska börja dejta: ”Nej, fy!”I höst blir Gunilla Perssons dotter Erika tonåring – och nu är Hollywoodfrun mycket orolig över att hon ska börja dejta. "Nej fy, det vill jag inte tänka på", säger Gunilla till tidningen Hänt Extra.

Gunilla Persson, 56, har aldrig gjort någon hemlighet av att hon är tokig i karlar. I tidigare intervjuer har hon sagt att nästa mål är att hitta en man att dela resten av sitt liv med.

För de som har koll vet ju att Hollywoodfrun spelat in en egen pilot till en dejtingserie som ligger på TV3 Play – i det avsnittet gifter hon sig framför kamerorna. Bröllopet var bara en show för tv-tittarna, men trots att allt var fejk drömmer hon om äkta kärlek.

Annons
GunillaPersson

Gunilla ihop med dottern Erika. Foto: Privat

Och Gunilla vet precis vad för typ av man det är hon letar efter, han ska vara godhjärtad och se Erika, 12, som sin egen dotter. Hon berättar att hon utvecklat ett sjätte sinne för att slippa fler menlösa dejter.

– Man ser oftast på ansiktet om han är snäll eller inte, det lyser igenom. Nu är jag så pass gammal att jag inte går på de gamla nitarna som jag gjorde förr i tiden, säger Gunilla till tidningen Hänt Extra.

LÄS MER: 9 anledningar till att Samir Badran och Gunilla Persson borde bli ett par

Men det är inte bara Gunilla som är ute på marknaden, i höst blir dottern Erika tonåring och kommer kanske sakta men säkert börja intressera sig för det motsatta könet, något som Hollywoodfrun fruktar inför.

– Nej fy, det vill jag inte tänka på. Den dagen den sorgen för mig, då blir lejoninnan farlig, då kommer alla naglarna ut, säger hon och fortsätter:

– Jag har så pass mycket mer erfarenhet än de flesta föräldrar så jag kommer guida henne. De som blir godkända av mamma får fortfarande vara på sin vakt, haha!

Mer skön läsning:

Kändisar i massor på QX Gaygalan 2015

De här killarna gjorde en black metal-version av ”Snoppan och Snippan” och det är fantastiskt

Charlotte Perrelli längtar efter en till bebis: ”Vill bli gravid efter bröllopet”

DELA
TWEETA
MAILA
Annons

Annons
Annons


Annons


Laddar