Gravidlyckan i Farmen – flickvännens krav på deltagaren: ”Aldrig igen”

Gravidlyckan i Farmen – flickvännens krav på deltagaren: ”Aldrig igen”
Farmen-deltagaren Jean-Pierre Marques flickvän är på besök på gården, som dessutom är gravid och väntar deras första barn. Under besöket har hon en uppmaning till honom.
Annons

I gårdagens avsnitt av ”Farmen” på TV4 fick alla deltagarna en nära person hemifrån som kom på besök. Det var både pappor, flickvänner och bästa kompisar. För Jean-Pierre Marques, 31, räkning var det hans gravida flickvän Izabelle som kom på besök.

Annons

Deras gäster stannar på Farmen över natten och när de vaknar morgonen där på berättar flickvännen att hon känt barnet i magen sparka under både natten och morgonen. Även Jean-Pierre har känt av sparkarna.

– Jag har känt tre-fyra sparkar bara nu när jag känt på magen. Det är de som är rätt häftigt faktiskt. Bebisen har börjat sparka i magen, den har tydligen gjort yoga där inne på nätterna där. Den sparkar så mycket och då vet man ju att det är mitt barn, säger han.

Men flickvännen är mindre nöjd över att han varit borta så länge, och längtar efter att han ska komma hem igen.

– Det känns jättekul och hon sa att jag aldrig igen får vara borta så pass länge som jag varit. Jag känner också det lite grann, att det har tagit väldigt lång tid. Jag trodde att jag skulle åka hem mycket tidigare, fortsätter han.

Annons

I december fick Jean-Pierre och Izabelle en liten son som har fått namnet Thiago.

Här är alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar