Frågor och svar

Frågor om hantering av digital prenumeration

Hur avslutar jag min prenumeration på Hänt Plus?

Gå till ”Min profil” och klicka på ”Avsluta prenumeration” och följ stegen därefter.

Är det någon uppsägningstid för Hänt Plus?

Nej, du kan säga upp ditt abonnemang när du vill, dock senast 3 dagar före förnyelse. Betalningen dras i förskott, så om du säger upp ditt abonnemang kommer du att ha fortsatt tillgång fram till och med en månad efter att den senaste betalningen dragits.

Hur ändrar jag min e-postadress?

Gå till ”Min profil” för att uppdatera din e-postadress. Ange din önskade e-postadress och ditt nuvarande lösenord, klicka därefter på ”Spara”. Om du ändrar din e-postadress ändras också din inloggning, och du loggar framöver in med den nya e-postadress som du angivit.Obs! Notera att det är samma inloggning för hemsidorna pling.se samt prenumerera.se vilket betyder att byter du e-postaddress för en så ändras det för alla tre.

Hur ser jag om jag prenumererar på Hänt Plus?

Logga in på hänt.se genom att klicka på ”Logga in” i menyn och gå sedan till ”Min profil” – där ser du om du har en aktiv prenumeration.

Frågor om inloggning

Jag försöker skapa ett konto men får felmeddelande att jag redan har ett, varför?

Användare som har ett konto hos Pling.se eller Prenumerera.se har automatiskt ett Hänt Plus-konto. Men för att komma åt Plus-material krävs dock en betald prenumeration, detta tecknas när man har loggat in. Om du har glömt ditt lösenord välj “Glömt lösenord”.Click to add answer

Hur gör jag om jag har glömt mina inloggningsuppgifter?

Om du har glömt vilken e-postadress du använt för att skapa ett konto kan du kontakta Kundservice för att få hjälp.

Hur gör jag om jag har glömt mitt lösenord?

Klicka på ”Logga in” och välj sedan ”Glömt lösenord?” och följ stegen därefter. Du kommer få ett nytt lösenord skickat till din angivna e-postadress.

Min inloggning fungerar inte, varför?

Du har antingen angett fel e-postadress eller fel lösenord. Försök igen och om det inte fungerar så be om att få ett nytt lösenord skickat till dig genom att klicka på ”Glömt lösenord?”.

Varför kommer jag inte åt en artikel fast jag är inloggad?

Om du inte kommer åt en artikel så har du ingen aktiv prenumeration. Gå till ”Min profil” och klicka på ”Aktivera prenumeration” och följ stegen.

Frågor om betalning

Varför går inte mitt köp igenom?

Om ditt köp inte går igenom är det antingen för att du inte har pengar på ditt angivna konto eller ett tillfälligt störningsproblem hos Klarna. Var vänlig för över pengar på kontot, försök igen lite senare eller kontakta Klarnas kundservice.

Måste jag betala varje månad?

Ja, modellen för Hänt Plus fungerar så att du betalar ett belopp varje månad. Betalningen dras automatiskt och du kan säga upp din prenumeration när du vill, dock senast 3 dagar före förnyelsen.

Om jag inte vill uppge personnummer, hur betalar jag då?

I dagsläget krävs det att man uppger sitt personnummer för att kunna teckna en prenumeration. Anledningen till det är att Klarna gör en check mot sitt kreditvärdighetsregister för att säkerställa att kunden har möjlighet att betala.

Kan man betala med faktura?

Eftersom prenumerationen på Hänt Plus är på månadsbasis så erbjuder vi i dagsläget inte betalning via faktura, detta för att göra betalningsprocessen så enkel och smidig som möjligt för dig som är kund.

Kan man swisha?

Nej, inte i dagsläget

Jag vill inte ge ut mina kontouppgifter, kan man betala på annat sätt än via Klarna?

Nej, inte i dagsläget.

Hur betalar jag för Hänt Plus?

Du betalar via vår partner Klarna som kommer att dra prenumerationsavgiften månadsvis direkt från ett av dig förutbestämt konto. Om du tidigare har betalat via Klarna på någon annan sajt så finns alla dina uppgifter förifyllda vilket gör det väldigt lätt att bli prenumerant. Notera att pengar dras på nästkommande bankdag vid förfallo under helger.

Frågor om fri tillgång till Hänt Plus för prenumeranter av papperstidningen

Kommer jag även att få en papperstidning när jag betalar för Hänt Plus?

Om du bara tecknar en prenumeration på Hänt Plus får du inte tillgång till några av våra papperstidningar. Om du vill teckna en prenumeration på någon av våra papperstidningar Hänt Extra eller Hänt i Veckan kan du göra det genom att besöka Prenumerera.se. I Hänt Plus ryms innehåll från samtliga våra titlar, utöver de två ovan nämnda även Veckans Nu som skriver om Hollywood samt Aftonbladet Klick. Det innebär också att man som printprenumerant inte får tillgång till Hänt Plus.

Frågor om tjänsten

Varför går det inte att skaffa Hänt Plus just nu?

Vi på Hänt arbetar ständigt för att förbättra din upplevelse hos oss och därför är det just nu inte möjligt att bli pluskund och skapa konto. Om du inte har registrerat dig för vårt nyhetsbrev gör du det enkelt här. Då fortsätter du hålla dig uppdaterad med allt som händer i den spännande nöjesvärlden.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice.