Följarna häpnar efter Niclas Wahlgrens förändring i huset: ”Wow”

Niclas Wahlgrens nya vardagsrum
Niclas Wahlgren har många strängar på sin lyra. Bland annat är han bra på att snickra och i april påbörjade han en större ombyggnad i sitt hus på Lidingö. Nu är bygget färdigt och på Instagram visar Niclas Wahlgren upp resultatet – som blev bättre än han kunnat föreställa sig.  
Annons

2016 köpte Niclas Wahlgren, 53, ett hus på Lidingö till sig och sonen Kit, 7, som har har tillsammans med ex-frun Laila Bagge, 46. Efter skilsmässan ville Niclas att Kit skulle ha nära till förskola och vänner under de veckor sonen är hos honom.

Huset krävde en del renovering och under hösten 2016 byggde Niclas Wahlgren om en hel del. I podden Wahlgren – Lundqvist berättade Niclas om det kaos som uppstått i huset sedan han flyttade in.

Annons

– Jag har ju flyttat fast jag borde inte gjort det än. Det är inte en tillstymmelse till klart. Det är så dammigt. Det finns inget kök. Det finns inga golv och jag kom med hela mitt flyttbohag från lägenheten. Morgon till kväll sliter jag, bär flyttkartonger och försöker få någon liten ”spot” där man kan få ner en soffa och ställa tv:n i mitten av alla flyttkartonger, sa Niclas Wahlgren då.

Annons

Niclas Wahlgrens egna ord om förändringen i huset

Efter mycket arbete blev slutligen huset färdigrenoverat och klart. Det har bland annat inneburit att Niclas Wahlgren fått lägga nytt golv, bygga uteplats och måla om huset.

Men trots allt arbete med huset kände Niclas Wahlgren ändå att det fanns mer att göra. I april påbörjades nästa stora projekt – nämligen att höja taket i vardagsrummet.

Får jag en idé så verkställer jag den nästan alltid. Funderat på det här i 1 år och nu är vi igång! Kommer bli magiskt vackert och en helt ny bostad”, skrev han på Instagram i april.

I början av maj kom en bild på hur bygget framskrider.

Annons

Det här är jag i ett nötskal! Har jag ingenting att göra så ser jag till att skaffa mig det. Man kan inte tro att detta mastodontprojekt ska vara klart om 1 vecka! Men det är det säkert inte heller. Fint kommer det att bli i alla fall och jag lovar visa för och efter resultat”, skrev Niclas Wahlgren då.

Nu är alltså bygget klart och Niclas Wahlgren visar upp hur rummet blev – med höjt tak och ny möblering.

Ibland tar det ett tag att lista ut hur saker och ting ska placeras och vad som ska till för att det ska bli riktigt mysigt hemma (i alla fall för mig). Efter min höjning av taket, som blev sjukt bra btw! Så är det nu just sådär skönt och inbjudande som jag vill ha det”, skriver han på Instagram.

Han fortsätter:

Nu kan jag och många av mina härliga vänner hänga tillsammans framför öppna spisen och dricka vin och prata livet, och det är väl lite det just livet går ut på eller hur.”

I kommentarsfältet häpnar hans följare över förändringen i huset:

”Vilken skillnad. Grattis”, skriver en person.

”Wow den nya Ernst Kirchsteiger, skriver en annan.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Instagram

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…