Felix Sandman visar upp kärlekslyckan med nya flickvännen

Felix Sandman tog med stora kärleken Andrea Kallström på röda mattan till premiären av Störst av allt.
Felix Sandman hittade kärleken på nytt i höstas efter att ha gått igenom en hel del hjärtesorg. Nu är han aktuell som en av karaktärerna i Netflix första svenska originalserie Störst av allt och på premiären visade han stolt upp sin nya flickvän på röda mattan.
Annons

Felix Sandman, 20, berörde hela Sverige när han sjöng låten Every single day i Melodifestivalen förra året. Låten handlade om ex-flickvännen Lovisa Bengtsson och om hjärtesorgen när relation tog slut. 

I höstas hittade Felix kärleken på nytt i Andrea Kallström, 20. I november berättade han för Hänt att de känt varandra i över tio år, men det var inte förrän förra året som kärleken blommade ut.

– Men det har alltid legat någon undermedveten kemi mellan oss. Det var nog ödet och tiden som avgjorde att det blev nu. Jag har verkligen hittat min själsfrände, sa Felix i november.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Artisten berättade också att han verkligen ser en framtid med Andrea, de vill både gifta sig och skaffa barn ihop. Men när Hänt pratade med Felix menade han att framtidsplanerna får vänta lite eftersom han ofta är på resande fot.

Under vintern var Felix Sandman nämligen ute på turné med bästa vännen Benjamin Ingrosso, 21. Men detta stoppade inte paret från att prata och drömma om deras framtid tillsammans.

– Jag bor mycket hos henne och det är klart att vi snackar om att flytta ihop också, sa Felix och la till:

– Jag är väldigt lycklig.

Felix lägger jämt och ständigt ut bilder på honom och kärleken med gulliga texter där han bland annat kallar henne för ”sin själsfrände”.

Nyligen publicerade Felix en bild på paret från en vacker sandstrand i Indonesien. I kommentarsfältet hyllar följarna det unga parets kärlek.

”Världens finaste!”, skriver en följare och en annan stämmer in:

”Dör för er två ni är så söta tillsammans hoppas ni får ett bra liv livet ut”.

Felix Sandman är kärare är någonsin

I år har Felix Sandman bytt ut att synas på scenen mot att synas i tv-rutan, eller närmare bestämt, på streamingtjänsten Netflix. Han är aktuell i en av huvudrollerna i Netflix allra första svenska orginalserie, Störst av allt, baserad på Malin Persson Giolitos boksuccé med samma namn. Precis som boken så ska serien spegla samhället och de problem ungdomar kan möta.

Störst av allt är en serie på sex avsnitt som har premiär den 5 april och har sin början i en skolskjutning.

Felix spelar karaktären Sebastian, en missbrukande, partajande och snygg ”bad boy”, som har en trasslig kärlekshistoria med huvudkaraktären Maja, som spelas av skådespelaren Hanna Ardéhn, 23.

Den 27 mars var det smygpremiär av serien på Filmhuset i Stockholm och där fotades Felix och skådespelarkollegan Hanna med varandra.

Men på plats fanns självklart också stora kärleken Andrea, de såg lyckliga ut tillsammans och kärare än någonsin då de pussades friskt på röda mattan.

Se bilder på det söta paret i bildspelet nedan:

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…