Ellinor Bjurströms ord om relationen efter sonens födsel

Ellinor Bjurströms ärliga ord om relationen med Jimmy Olsson efter sonens födsel.
Åtta månader har gått sedan Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson blev föräldrar. Nu avslöjar Ellinor sina känslor inför att sambon knappt är hemma.
Annons

TV3-profilen och influencern Ellinor Bjurström, 24, har ett händelserikt år bakom sig. I februari förra året avslöjade hon och kärleken Jimmy Olsson, 29, att de väntade barn – och i augusti blev de föräldrar till sonen Aaron.

Annons

Ellinor och Jimmy träffades första gången när tv-profilerna och forna paret Annica Englund, 28, och Marcelo Peña, 28, hade en gemensam 25-årsfest på Värmdo i Stockholm. Men då hade både Ellinor och Jimmy andra förhållanden, vilket hon berättar om när hon gästade Kändispodden i april 2018.

– Vi var bara vänner då, men sedan när jag och mitt ex gjorde slut så fick jag någon flipp och bokade en resa till Thailand dagen innan flyget gick. Så åkte jag iväg själv, berättar Ellinor i podcasten och fortsätter:

– Då träffade jag Jimmy och hela Rackartygarna på Arlanda. Då var inte någon av oss i förhållande, så då blev det ju kärlek i Thailand.

Jimmy Olsson är motocrossåkare och med i den svenska extremsportgruppen Rackartygarna. Det var för några år sedan som de började lägga ut våghalsiga stunt- och motocross-videor på Youtube och har idag flera hundratusentals följare på sociala medier. Just nu är Jimmy och gänget ute på en magiturnén In Flame med ingen mindre än magikern Joe Labero, 55.

”Som några av er vet så gör ju Jimmy en turné med Joe Labero – in flame. Först var han borta i två veckor i sträck sedan torsdag-söndag varje helg i 3 månader”, skrev Ellinor Bjurström på sin blogg i början av mars.

”Kunde inte hålla tårarna tillbaka”

I ett nytt blogginlägg skriver Ellinor om känslan av att ha en sambo på resande fot. Hon skriver att hon sitter hemma i soffan och känner sig lite nervös över att Jimmy snart ska komma hem igen.

”Jag har inte ens kunnat somna (kl är 00.04) för att jag är så pirrig. Nu har vi inte träffats på 11 dagar. Men det känns som att det var en månad sen vi sågs”, skriver Ellinor på bloggen.

Samtidigt som att hon är väldigt glad över att han snart ska komma hem igen, så beskriver hon rädslan över att tänka på att sambon kommer åka iväg igen bara tre dagar senare.

”Många frågar hur jag pallar. Jag undrar också hur jag pallar. Jag vet inte ens om jag gör det, jag har inget val. Jag kan inte tänka på om jag klarar det eller inte, jag måste bara ta mig igenom det”, skriver Ellinor på bloggen och fortsätter:

”Igår när vi pratade i telefon så var jag glad över att han skulle komma hem idag. Men sen så pratade vi om att han skulle åka iväg igen och då kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Det var så otroligt jobbigt att tänka på att han skulle åka iväg igen.”

Men bloggaren tröstar sig med att den här jobbiga tiden snart är över. Om några veckor ska alla shower vara klara och Ellinor får tillbaka sin Jimmy. Då kommer det inte bli några fler förrän i sommar, då det kanske bara blir enstaka shower.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Ola Axman

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…