Efter sexskandalen – så hämnas Spice Girls-stjärnan på exmaken

Efter sexskandalen – så hämnas Spice Girls-stjärnan på exmaken
Att det är dramatik kring den förra Spice Girls-stjärnan Melanie "Mel B" Brown och hennes numera exmake Stephen Belafonte, är inget nytt. Men nu tar Mel B det hela steget längre – och hämnas på Belafonte.
Annons

De senaste månaderna har artisten Melanie ”Mel B” Brown, 42, haft fullt upp med att hantera konflikter och skandaler, inte minst när det gäller exmaken Stephen Belafonte, 42, som hon verkar ha svårt att komma överens med. Dessutom har hon hamnat i konflikt med parets tidigare barnflicka Lorraine Gillis, 26, som enligt Mel B ska ha varit en av anledningarna till att det tog slut mellan henne och maken.

Annons

Anledningen ska bland annat ha varit att barnflickan deltagit i flera trekanter med paret, som kopplats till den sexskandal där Mel B både ska ha misshandlats och tvingats till gruppsex av maken. Det var i mars som Mel B outade att barnflickan varit med i sexakterna, och den förra Spice girls-stjärnan kallade det få för att Lorraine Gillis ”förstört ett hem”.

Annons

Men senare blev det barnflickans tur att föra sin talan – då hon anklagade Mel B för både förtal och ärekränkning, och de båda parterna fick mötas i rätten. Mel B riskerade då att tvingas betala upp emot 16 miljoner kronor till barnflickan. Hur det gick är ännu oklart, men så sent som i slutet av september fick Melanie B ut en del av sin revansch, då hon hyllades av fansen efter att ha delat ett ärligt inlägg om hur hon tagit lärdom av den destruktiva livsstil hon säger sig ha varit utsatt för.

”Jag lärde mig den hårda vägen att man inte alltid kan räkna med att andra respekterar ens känslor, bara för att man respekterar deras”, skrev hon då på sitt Instagram-konto, där hon också berättade om hur hon vill vara en bra förebild för sina döttrar. Och fansen var inte sena med att hålla med och lyfta fram henne som just en förebild.

Men Melanie B var uppenbarligen inte nöjd med den bekräftelsen. Nej, för att hämnas på ordentligt på maken, har hon nu tilltagit nya åtgärder, skriver Metro UK. Mitt under skilsmässoförhandlingarna som ännu inte är helt klara, ska Spice Girls-stjärnan ha kastat ut Belafontes personliga ägodelar. Det ska handla om alltifrån barndomsfoton till kläder och viktiga papper, som han nu via en domstolsansökan kämpar för att få tillbaka.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…