Efter romansryktet: Felix om relationen med youtubern

Efter romansryktet: Felix om relationen med youtubern
Felix Sandman är singel sedan en tid tillbaka, och efter uppbrottet har han redan hunnit kopplas ihop med påstådda romanser. En av dem är med youtubern Linn Ahlborg, och nu avslöjar han sanningen om relationen.
Annons

Med hjälp av sociala medier kan vi ha stenkoll på mycket, bland annat på vem som interagerar med vem. Felix Sandmans, 19, följare har uppmärksammat att han och youtubern Linn Ahlborg, 18, både gillar och kommenterar varandras inlägg på Instagram, och nu tisslas det om att det kanske är en romans på gång mellan dem. Det är något som Nyheter24 tagit fasta på och till sajten avslöjar han hur det egentligen ligger till.

– Vi känner inte varann. Men vi har skrivit, säger Felix till Nyheter24.

Han förklarar att han började följa henne efter att han upptäckt att hon tittade på hans ”Instagram-stories”, och han förklarar också att hon filmade hans framträdande i Melodifestivalen och la ut på sin Instagram-storie.

– Hon verkar trevlig dock. Jag hade inte koll på henne, att hon var en youtuber, men sen kollade jag in det. Hon verkar skitskön, fortsätter Felix till sajten.

Felix är nybliven singel och hans bidrag ”Every single day” som han tävlade med i Melodifestivalen handlar om uppbrottet från hans ex-flickvän. Även Linn är en nybliven singel. Så, vad tror ni? Är det en romans på gång mellan Linn och Felix?

Linn Ahlborg är en av Sveriges största youtubers med mer än 379 000 följare på sin Youtube-kanal.

Annons

Foto: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…