Efter lanseringen av Caia – Bianca Ingrosso avslöjar nya uppdraget

Bianca ingrossos nya jobb med Alice stenlöf
För bara veckor sedan lanserade Bianca Ingrosso egna sminkmärket Caia. Nu släpper hon nästa bomb – hon och vännen Alice Stenlöf kommer att göra en showcast i Globen!
Annons

Bianca Ingrosso, 23, släppte nyligen sitt alldeles egna sminkmärke. Lanseringen av Caia var storslagen och efter nästan ett års hemlighetsmakeri kunde Bianca i början av november basunera ut nyheten. När produkterna senare släpptes tog det endast 30 sekunder innan hemsidan kraschade på grund av det höga trycket från fans som ville ta del av Biancas smink. Caia blev helt enkelt exakt den succé som Bianca hade hoppats på.

Nu släpper hon nästa bomb. I hennes podcast Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B berättade hon för ett tag sedan att hon hade ytterligare ett stort projekt på gång.

Annons

Bianca och Alice intar Globen

Nu avslöjar hon att hon och hennes podcast-kollega och vän Alice Stenlöf kommer att göra sin alldeles egen showcast i Globen.

Annons

Det är officiellt! Vi ska ha en showcast i Ericsson Globe tillsammans med er den 25e maj. biljetterna släpps nu på fredag!Det här är så sjukt och ni vill inte missa detta kan jag säga”, skriver Bianca samtidigt som hon delar en video av henne och Alice där de sitter mitt i Globen och berättar om den glada nyheten.

Även Alice Stenlöf har delat ett inlägg om nyheten på sin Instagram och hon är minst lika peppad som Bianca.

It’s official!! Den 25 maj kommer ni kunna komma på vår alldeles egna showcast i Ericsson Globe!”, skriver Alice Stenlöf på sin Instagram och fortsätter:

Annons

Tro mig när jag säger att ni inte vill missa detta.

I deras podcast som släpptes under dagen berättar de glatt om förväntningarna och i samma veva lovar de publiken underhållning – och avslöjar att det inte bara kommer att vara Bianca och Alice som närvarar på scenen.

– Det här är det sjukaste projektet jag gjort i hela mitt liv. Vi har så mycket folk som jobbar med det här, säger Alice.

Och till de fans som trodde att de redan kände Bianca och Alice utan- och innantill kommer nu att få se andra sidor av dem.

– När vi sitter i liveformat blir vi som mest ärliga och öppna. Det här kommer bara sändas där. Det går inte efter-lyssna eller efter-titta, lite i Wahlgrens värld kanske, men då kommer inte hela komma med, säger Bianca.

FOTO: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…