Annons

Efter Kikki – andra artisten klar för ”Så mycket bättre”Annons


Deltagarlistan fylls på för "Så mycket bättre 2017". Artist nummer två är redan presenterad.

Under morgonen avslöjade Tv4 att Kikki Danielsson, 64, ska vara med i ”Så mycket bättre 2017”. Bara någon timme senare valde Tv4 att i Nyhetsmorgon presentera nästa artist – Tomas Andersson Wij, 45.

Annons

– Jag har alltid gillat programmet så det var inte svårt att säga ja, säger Tomas och fortsätter:

– När jag hörde om detta programmet för första gången tycket jag att det lät hemskt. Jag satt förberedd med ”skämskudden” men så hörde jag Lill Babs version av Pluras ”Huvudet högt” och det var så jäkla fint.

Tomas Andersson Wij är den andra deltagaren i Så mycket bättre.

Tomas Andersson Wij är en svensk sångare och låtskrivare men jobbar även som journalist. Han slog igenom med albumet ”Ett slag för dig” under 2000 och han har nominerats till Grammis fyra gånger.

TV4 skriver själva att hans karriär inte liknar någon annans. Då hans album aldrig legat etta på topplistan men han får mer och mer fans. Första gången han verkligen nådde ut till svenska folket var när han tolkade Carolas ”Evighet” under finalen av Melodifestivalen 2007. SVT har även haft två bejublade säsonger av TV-programmet ”Tomas Andersson Wij spelar med”.

Hur han känner över att vara med svara han:

– Jag hoppas att det ska bli kul och att man ska klara av att ha en kamera på sig i elva dagar känns ganska absurt faktisk.

LÄS OCKSÅ: Här är första deltagaren i ”Så mycket bättre 2017”

Foto: IBL


Annons
Annons


Laddar