Efter kärleksskandalerna – TV4:s stora ändring av Bonde söker fru

Efter kärleksskandalerna – TV4:s stora ändring av Bonde söker fru
Efter tidigare kärlekshaveri har TV4 valt att göra om Bonde söker fru. De största ändringarna sker dock bakom kamerorna, vilket tittarna inte kommer få se.
Annons

Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 46, har sedan flera veckor flaggat för att hon vill ha nya, och framför allt hårdare, regler för de nya tv-bönderna. Anledningen är att hennes bilder på de nya männen slagit nya rekord i antal gillningar, något som fått Lindorff att dra i nödbromsen.

Annons

– Jag anar trubbel…i år måste vi verkligen sätta tydliga gränser annars kommer detta att helt spåra ur. Våra bönder är så otroligt galet underbara! Så bra, så spännande, roliga, snygga och karismatiska att det riskerar bli fullkomlig huggsexa. Rena rama kärlekskriget. Det är nog många som kanske blir förvånade nu men jag tror på allvar vi måste ha regler för hur man hanterar flörtar på social media och fysiska närmanden för att det inte ska bli kaos, skrev Linda i sin blogg för några veckor sedan.

Nu visar det sig att produktionen lyssnat på den erfarna programledaren, och i TV4 syns nu en stor förändring när bönderna presenteras. Hittills har tittarna fått se Andreas, Per, Simon, Henrik och Susanne – men deras efternamn har hållits hemliga. Istället får man bara se förnamn, bostadsort och ålder.

– Det har ju varit lite kärlekskaos tidigare och jag har suttit med både hjärtklappning och ont i magen och känt ”hur gör vi det här?”, säger Linda Lindorff till Aftonbladet.

Ifjol drabbades ”Bonde söker fru” av ett avhopp bara dagar före inspelningarna skulle dra igång – bonden Leonora Wilhelmsson hade då, i smyg, varit i kontakt med en av brevskrivarna och de två föll handlöst för varandra. Vilket resulterade i att Leonora hoppade av och fick ersättas med kort varsel.

TV4 kommer dessutom inte låta bönderna träffas. Tidigare år har de kärlekssökande profilerna träffats innan i Stockholm, men det har tidigare lett till att bönder fallit för varandra. Vilket produktionen nu helst vill förhindra.

– Det har vi också ändrat på i år. De har fått komma upp en och en. Det här är inte ett sätt att förhindra kärlek för det enda vi vill är ju att alla ska få bli kära. Men det är ett sätt att se till att det inte sker just nu utan längre fram när vi är beredda, säger Lindorff.

Som om inte detta vore nog så har man anställt så kallade boendeansvariga som kommer att övervaka bönderna och brevskrivarna när de befinner sig på Sundbyholms slott. Deras uppgift är att se till att inga hemliga kärleksmöten inträffar.

 

– Ja, det kommer det nog att bli. Mer för att bönderna och deras brevskrivare inte ska hitta på fuffens nattetid, säger Lindorff till tidningen.

FOTO: Ibl, Tv4

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…