Efter kärleksryktet – Samir lämnar rampljuset för nya familjelivet

Efter kärleksryktet – Samir lämnar rampljuset för nya familjelivet
Samir Badran tar en paus från sina sociala medier. Nu berättar "Let's dance"-profilen att han i stället kommer att satsa allt på sitt nya familjeliv. – Jag måste lära mig att leva ett naturligt, vanligt familjeliv, säger han.
Annons

Samir Badran, 26, har haft en intensiv vår. Förutom att ha deltagit i ”Let’s dance” tillsammans med Sigrid Bernson, 28, en relation som kantats av envisa kärleksrykten och kyssar i kulisserna, så har han också släppt låten ”Kung” tillsammans med Viktor Frisk, 22, och uppträtt i flera andra tv-program. Nu säger kroppen stopp.

Annons

I en video på Instagram berättar Samir Badran nu att han kommer att släcka ner sina sociala medier, för att istället satsa på att ta det lugnt och umgås med familj och vänner. Bland annat ska Samir umgås med sin assistents lilla bebis, som han också visar upp i videon.

– Jag måste lära mig att leva ett naturligt, vanligt familjeliv nu över helgen. Jag ska stänga av mina sociala medier, vilket är väldigt konstigt, men jag måste lära mig leva normalt, säger han i videon och fortsätter:

– De senaste fyra åren har jag bara suttit med min mobil och pressat ur mig bilder och varit stressad. Så nu tänkte jag att jag ska bli duktig. Under helgen stänger jag av allting.

Så sent som i onsdags meddelade också hans parhäst, Viktor Frisk, att han tar en paus från sociala medier. I inlägget på Instagram beskriver Samir Badran också att han börjar känna sig utmattad och att han behöver lära sig att prioritera.

”Känner att sociala medier har tagit över mitt liv för hårt nu och jag behöver verkligen ta det lugnt ett tag. Börjar känna en sjuk utmattningskänsla i huvudet och märker verkligen av att jag prioriterat detta framför mina vänner och familj. Det här är en låtsasvärld som jag helt och hållet vigt hela mitt liv åt och jag vet att en vacker dag står jag här utan dom människorna som betyder allt för mig”, skriver han och fortsätter:

”Det första vi gör nu när vi vaknar är att gå in på våran Instagram eller kolla igenom folks mystorys på Snapchat, det är år 2017. Alla som föds nu på 2000 talet föds i princip med en iPhone i handen. Jag måste försöka komma ut ur detta. Det är egentligen inte normalt utan helt fucked up. Kommer väl falla tillbaka igen nästa vecka men ska försöka njuta av det riktiga livet i några dagar!”.

Lycka till Samir, önskar vi!

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…