Efter frågorna – Läckberg berättar sanningen om plötsliga flytten

Efter frågorna – Läckberg berättar sanningen om plötsliga flytten
Det idylliska villa-livet har nått sitt slut för Camilla Läckberg och Simon Sköld, strax bär flytten av till lägenheten på Södermalm. Efter alla frågor berättar nu Camilla sanningen om flytten.
Annons

Camilla Läckberg 43, och Simon Sköld, 30, är paret som gör livet som alla andra, fast baklänges. De började med barn, sedan kom giftermålet och i somras slogde på stort och köpte deras första boende tillsammans – en enorm lägenhet på Södermalm. Många har frågat sig varför de vill lämna det idylliska villa-livet i Enskede, speciellt Camilla som ändå bott där i 17 år. Nu berättar hon sanningen om det lägenhetsköpet.

Annons

”Får ofta frågor om varför vi nu väljer flytta från hus till lägenhet. Och det finns flera anledningar. Den främsta är att vi vill förenkla livet. Vi hinner helt enkelt inte med hus både i stan och på landet ”, skriver Camilla på sitt Instagram-konto.

Annons

Men det var inte den enda anledningen bakom köpet, att Camilla bott i huset i 17 år innebär även att hon delat hemmet med andra personer innan Simon. Och nu kände paret att de ville bygga ett eget hem från grunden tillsammans.

”Simon har aldrig haft något emot att flytta in i ett hem jag delat med någon annan, men det är ju så klart en annan känsla att gemensamt hitta och inreda ett hem”, skriver hon.

Till sist är hennes barn som börjar komma upp i åren en stor anledning till att familjen vill flytta innanför tullarna. Ju äldre de blir desto mer vill de tillbringa sin tid i pulsen som finns där inne och då skriver Camilla att hon också vill finnas där inne.

”Kommer jag sakna detta ljuvliga hus? Absolut. Men jag är klar med den fasen i mitt liv nu efter 17 år. Nu börjar nästa kapitel i livet”, avslutar hon.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…