Dramatiska bilderna från Malmö – här bryter Mello-stjärnan ihop under repet

Dramatiska bilderna från Malmö – här bryter Mello-stjärnan ihop under repet
Barbi Escobar tvingades avbryta repetitionen inför lördagens delfinal av Melodifestivalen. Bara några rader in i låten bröt sångerskan ihop och föll på knä. "Förlåt, kan vi inte bara...", sa Barbi Escobar.
Annons

Sångerskan Barbi Escobar, 33, tävlar i den tredje delfinalen av Melodifestivalen i Malmö på lördag. Hon sjunger låten ”Stark” som handlar om hennes pappa som gått bort.

 

 

Annons

– ”Stark” är en upptempolåt med lite pop med urban-influenser, men den har en väldigt melankolisk ådra. Den kom till en tid efter att min pappa gått bort i cancer, säger Barbi Escobar till SVT.

Under torsdagens repetitioner bröt sångerskan ihop på scenen och tvingades avbryta låten, skriver Expressen.

Annons

– Förlåt kan vi bara…, sa Barbi Escobar och sjönk ihop på knä och började gråta.

SE OCKSÅ: Samir avslöjar: Då skaffar jag och Sigrid barn

Sedan tog hon en paus och efter ungefär tio minuter kunde hon komma tillbaka till scenen och slutföra repetitionen. Med sig på scenen har hon en bild på sin pappa.

– Låten handlar om att vara stark, som titeln säger, att vara en kämpe och inte ge upp när det känns som värst och man är på botten, och att leva sitt liv som man vill leva det. Det var så jag kände efter min pappa, man måste fortsätta leva sitt liv. Jag ville dela med mig av det eftersom jag tror att många kan relatera till det.

FOTO: Stella

Dela på:
Annons
Laddar