Dolly Style söker en ny bandmedlem – här är kraven för att få jobbet

Dolly Style söker en ny bandmedlem – här är kraven för att få jobbet
Nu är ditt livs chans här – Dolly Style söker en ny bandmedlem! Här är jobbannonsen alla snackar om just nu.
Annons

Trött på den gråa vardagen, samtidigt som du är på jakt efter ett färgsprakande jobb? Nå, chansen är här. Åtminstone om du är begåvad med en fungerade sångröst och kan dansa efter order.

Just nu söker nämligen den svenska popgruppen Dolly Style en ny bandmedlem. Sedan deras tidigare Holly slutade för några veckor sedan behöver de nu uppdatera bandet med en ny blåhårig medlem.

Annons

Skivbolaget har själva lagt ut en platsannons om den lediga tjänsten som popstjärna och i den ingår kraven: minst 20 år gammal, goda kunskaper inom sång och dans, samt att man under anställningen ska bo i Stockholm.

”Älskar du att sjunga och dansa? Är du framåt som person och gillar att jobba i grupp? Ser du dig själv som en bra förebild och är öppen för nya äventyr? Är du intresserad av mode och skönhet? Har du de här egenskaperna? Då kanske du är vår nya Holly”, står det i annonsen.

Popgruppen igenom 2014

Det här är inte första gången Dolly Style söker en ny bandmedlem. Så sent som i december presenterades den nya Polly, en artistroll som Sarah von Reis nu innehar. Den andra medlemmen är Molly, vars riktiga namn är Mikaela Samuelsson.

Dolly Style slog igenom 2014 och de har sedan starten hävdat att de kommer från ”ett dockus i Dollyville”. Bakom bandet ligger Emma Nors och Palle Hammarlund, som fixade att Jimmy Jansson producerade bandets första singel ”Hello Hi”. Samma låt som Dolly Style tävlade med i Melodifestivalen 2015. De tog sig då till Andra chansen, men genombrottet var ett faktum och idag har trion tusentals och åter tusentals fans som kallar sig för ”Dollys”.

Frågan är bara – vem ska axla rollen som den nya Holly? Här finns jobbannonsen för den som känner sig manad:

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…