Deltagarens frustration efter stölden på Farmen: ”Sabotage”

Deltagarens frustration efter stölden på Farmen: ”Sabotage”
I Farmen har någon snott mat från gruppen och det blir sura miner och frustration – det är inte första gången som något liknande händer.
Annons

Att årets ”Farmen”-deltagare har svårt att komma överens är ingen hemlighet. Sedan dag ett på gården har det varit en hård och bråkig stämning i gruppen och det fortsätter i samma spår.

Alla vill mätta sina magar och maten på gården är knapp. När det visar sig att några deltagare i programmet snott massor av äpplen som andra samlat ihop blir det sura miner. Bland annat för att veckans köksuppdrag riskerar att misslyckas.

Annons

– Det känns surt alltså, säger Dee Omar, 28, i programmet och fortsätter:

– Det är väldigt uppenbart att det är en grupp människor som har tagit det. Det är sabotage, helt ärligt. Dagen innan var det ägg, dagen efter är det äpplen, det känns som att det är någonting varje dag nu som de ska försöka starta en konflikt med.

Annons

En av de skyldiga till äppelstölden är Alexandra Louthander, 26. Hon ser på händelsen med ro.

– Jag tycker nog att vi är världshistoriens smidigaste äppeltjuvar. Det har ju gått riktigt bra det här. Det är ju ganska kul att Dee tror att det är 10 äpplen som är borta när vi faktiskt har snott 20 äpplen, säger hon.

Här är alla deltagaren i Farmen 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar