Hellenius sågar Skavlans beteende i SVT: ”Konstigt”

David Hellenius i Skavlan
David Hellenius får Fredrik Skavlan att tappa hakan med sin intima fråga. Sedan sågar TV4-profilen programledarens svar.
Annons

Programledaren David Hellenius, 44, har setts i egna intervjuprogrammet Hellenius hörna i TV4 under hösten. Men under fredagskvällen gör han ett snabbt inhopp i SVT – och agerar gäst i Skavlan som leds av Fredrik Skavlan, 52.

Annons

Under intervjun passar David Hellenius på att ställa en högst oväntad fråga till den norska programledaren.

– Någonting som jag är väldigt förundrar över, som jag tänkte att jag skulle fråga dig; duschar du på kvällen eller morgonen?

Frågan får Fredrik Skavlan att tappa fattningen för en sekund och frågar om det verkligen till honom frågan är riktad, innan han snällt svarar.

Annons

– Ehh, på morgonen, säger han och blir avbruten av Hellenius:

– Det där är konstigt. För det är det jag menar, det handlar inte om bacillskräck, det säger många till mig ”gud du har bacillskräck”. Men det är inget konstigt, man kommer hem. Jag har varit här, jag har tagit på saker, jag har varit på toa, det gör man ju. Också kommer man hem och man ska lägga sig i sin rena säng, och så gör man det utan att ha…. hur många barn har du?

David Hellenius dusch-krav

– Sex, svarar Fredrik Skavlan och blir än en gång kvickt avbruten.

– Ja sex, då vet du att det kanske blir lite lull-lull om du har tur. Och då har man inte gjort sig ren och fin, utan det ska man göra på morgonen. Då har man ju lagt sig med den här smutsen som man fått på sig under dagen, kanske gjort barn, och sen…., säger David Hellenius.

TV4-profilens utspel för studions publik och Fredrik Skavlan att börja skratta.

– Jag man måste duscha på kvällen, varför ska man duscha på morgonen? Då är det ju för sent!, utbrister David Hellenius.

Skavlan visas i SVT klockan 21.00 och SVT Play på fredag.

FOTO: SVT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…