Därför lämnade Kenza landet: ”Värsta veckorna i mitt liv”

Därför lämnade Kenza landet: ”Värsta veckorna i mitt liv”
Kenza har haft det tufft på senaste tiden. Nu berättar hon hon valde att åka iväg för att ta en paus.
Annons

Kenza Zouiten, 26, är nygift, har flyttat in i sin drömlägenhet – samtidigt som hon växer som en av Sveriges största influencers.

Men den senaste tiden har allt inte riktigt varit som det ska.

På sin blogg har Kenza delat med sig till sina läsare om hur hon inte mår bra. Hon har ofta uppdaterat att hon är trött och orkeslös.

Annons

”Får kämpa mig igenom jobb på dagarna och på kvällarna ligger jag helt sänkt i sängen”, skriver hon på sin blogg för några veckor sedan.

Mitt i den tuffa perioden väljer Kenza att lämna landet. Hon och några vänner valde att åka till Marrakech tillsammans, och i ett inlägg med rubriken ”Bestie Getaway” skriver hon om hur semestern är behövlig.

Annons

”Alltså denna lilla minisemester kunde inte komma mer lägligt. Att åka iväg några dagar med en av mina närmsta är precis det jag behöver just nu. De senaste veckorna har varit bland de tuffaste i mitt liv och jag behöver en liten paus från allt. Och att åka till just Marocko känns väldigt fint på något sätt.”

Dagarna efter har Kenza delat med sig av bilder när hon solar, vilar och äter god mat. Med på resan var även bloggkollegan Angelica Blick.

How happy I am to be in Morocco. ? #visitmorocco

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

Och det är i ett tidigare inlägg innan resan som Kenza avslöjar anledningen till varför hon åkte bort. Resan var nämligen en pressresa, som Kenza blev bjuden på.

Annons

”Det var just hotellet som bjöd ner oss (och några fler bloggare!) på denna pressresa och jag är väldigt glad för det, har länge velat besöka detta ställe”, förklarar hon i ett inlägg.

Och resan verkar vara precis vad Kenza behövde just nu, eftersom hon inte mår så bra.

”Det är så mycket som pågår i mitt liv just nu och ibland behöver man bara en paus. Nu känner jag mig lite lugnare, lite gladare och lite starkare”, skriver hon på sin blogg.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…