Därför är Laila Bagges son Kit inte med i Lailaland

Niclas Wahlgren och Laila Bagge
Än en gång stoppar Laila Bagge och exmaken Niclas Wahlgren 7-årige sonen Kit från att vara med i Lailaland. Nu berättar hon om diskussionerna bakom beslutet.
Annons

Om mindre än en vecka börjar en ny säsong av Lailaland sändas på TV3 och Viafree. Från och med den 13 november kommer vi få följa med i Laila Bagges, 45, liv tillsammans med sambon Korosh Kananian, 28, och sonen Liam Pitts, 15.

Annons

Laila Bagges yngsta son Kit Wahlgren, 7, som hon har tillsammans med Niclas Wahlgren, 53, kommer dock inte vara med i serien. Inför förra säsongen kom Laila och exmaken överens om att Kit var för ung för att vara med i programmet – och så även i år.

– Vi tog ett gemensamt beslut att han var för ung helt enkelt och sedan får väl tiden visa vad som händer när han blir äldre eller när det blir läge för det. Sedan är vi ju trots allt två föräldrar som bestämmer, så även om jag skulle tycka att det är läge så måste jag ändå ha med mig Niclas för att han också ska känna att Kit är mogen för det så att säga, säger Laila Bagge till Hänt.

Annons

Inför den kommande säsongen kom diskussionen om Kits deltagande i programmet upp på tapeten igen. Tankarna har snurrat: ska han få vara med eller är det för tidigt?. Till sist landade Laila Bagge och Niclas Wahlgren i att det fortfarande är lite tidigt.

– Jag tror att man får titta på det när han själv säger att ”jag vill vara med”. Nu börjar han ettan, så om det blir en säsong får man se på det då. Då börjar han ändå tvåan och är äldre, säger Laila till Hänt och fortsätter:

Därför är Liam med i Lailaland

– Man ska ha respekt när han är så pass ung, att få ta det varligt. Han är inte med här (i Lailaland, reds.anm) mer än att han syns i episod åtta svischandes förbi. När vi är på semester är det svårt att inte få honom i bild.

Annons

Laila Bagges äldsta son Liam valde själv att vara med i ännu en säsong och kommer synas mer i programmet nu än vad han gjorde förra gången.

– Jag var väldigt positiv till det för jag gillar att göra tv och det är någonting som jag har växt upp med hela mitt liv. Man skulle på ett sätt kunna säga att jag föddes med en kamera på mig, så jag är väldigt van om jag ska vara ärlig. Men jag ska inte ljuga, det kan vara lite jobbigt ibland med att de (filmteamet reds. anm) står utanför min skola och väntar på att jag ska komma ut och filma mig där. Det kan jag tycka är lite jobbigt. Men för det mesta tycker jag att det är väldigt kul, säger Liam Pitts till Hänt.

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…