ANNONSSAMARBETE MED ISADORA
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Makeup, hudvård och SPF i samma tub – här är enda produkten du behöver i sommar

11 apr, 2024 
Förenkla din skönhetsrutin och ge din hud den kärlek den förtjänar. Här är sommarens must have: CC-krämen! Den ultimata all-in-one produkten som kombinerar makeup, hudvård och SPF i en och samma formula.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sakta men säkert närmar vi oss de varmare månaderna då vi äntligen får njuta av att solens strålar mot våra ansikten igen! Men med sommaren runt hörnet är det viktigt att ge huden lite extra kärlek genom snälla, vårdande ingredienser och effektivt skydd mot solens skadliga strålar.

Redan nu är det hög tid att börja se över ingredienserna i dina produkter, både i hudvården och sminket. Men att uppdatera hela hudvårds- och makeupskåpet kan naturligtvis bli en kostsam historia. Därför är vårt hetaste tips att satsa på en hybridprodukt som kombinerar alla nödvändiga egenskaper som behövs för att förbereda din hud inför sommaren.

VÅRENS BEAUTYNYHET FRÅN ISADORA

The CC+ Cream Hydrating & SPF30

Nya CC-krämen från Isadora kombinerar alla nödvändiga egenskaper som gör din hud redo för sommaren.

Nu lanserar svenska Isadora vårens stora beautynyhet – The CC+ Cream Hydrating & SPF30. En fantastisk multiprodukt som fungerar både som primer, foundation, solskydd och fuktkräm. Det som gör produkten unik i sitt slag är dess probiotiska egenskaper och mikrobiomvänliga ingredienser som ger en omedelbart förbättrad barriärfunktion och balans, samtidigt som en noggrant utvald blandning av estrar och oljor återfuktar huden.

Den lätt täckande och färgade krämen har en tunn och fräsch formula, som är speciellt utvecklad för att framhäva din naturliga skönhet. Den jämnar ut hudtonen och ger en naturlig lyster som kompletterar din huds egna ton och textur, samtidigt som den förser huden med vårdande ingredienser och ett effektivt solskydd med SPF30. Krämen kommer i fem olika anpassningsbara nyanser, samt en färgkorrigerande variant i grönt som fungerar som en primer för att dämpa rodnad.

Den gröna färgkorrigerande CC-krämen kan användas som en primer för att minska rodnad. Använd på egen hand eller tillsammans med din favoritprodukt.

The CC+ Cream Hydrating & SPF30 passar perfekt för sommaren när du kanske vill ha en lättare, mer naturlig sminkning som tillåter din hud att andas och ta mer plats. För det är just det som Isadoras filosofi handlar om ­– att lyfta dina unika personliga drag, i stället för att täcka över dem.

Krämen kommer i fem olika anpassningsbara nyanser, samt en färgkorrigerande variant i grönt.

För Isadora står skönhet för mer än bara det yttre och strävar aktivt efter att erbjuda ett sortiment av produkter som inte bara främjar hudhälsan, utan också får dig att känna dig bekväm och självsäker i din egen hud. Med noggrant utvalda ingredienser erbjuder Isadora högkvalitativ, effektiv, vegansk och oparfymerad makeup som är tillgänglig för alla – utan kompromisser. Dessutom lovar företaget att kommunicera ärligt och trovärdigt med konsumenterna genom att avstå från retuschering och filter i all kommunikation.