Annonssamarbete med Elskling
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Enkla knepet: Få ditt lägsta elpris i vinter

12 sep, 2023 
Hänt Redaktionen
el vinter 2024
Är det dags för dig att byta elavtal inför vintern?
Med extremhöga elpriser är det viktigt att du ser till att ha rätt elavtal och inte betalar för mycket i onödan. Genom Elskling.se kan du enkelt jämföra ditt avtal och se vilket lägsta pris du kan få – och tjänsten är helt gratis.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Förra vintern fick många svenskar att påminnas om hur viktigt det är att ha koll på sitt elavtal för att undvika att räkningarna springer iväg alltför mycket. Prognoser menar att även vintern 2023 och 2024 kan bli rekorddyr, och därför är det hög tid att se över hur du kan spara pengar genom ett mer kostnadseffektivt elavtal.

Elskling.se är helt gratis tjänst där du som konsument får elmarknadens samtliga avtal presenterade med över 150 leverantörer. Med hjälp av Elskling.se kan du enkelt jämföra priser och byta elavtal och därmed minimera dina elkostnader. Dessutom visar Elskling.se aktuella kampanjer där du till exempel kan få lägre månadskostnad eller till och med kostnadsfria månader hos vissa leverantörer.

Elskling är helt gratis – och superenkelt

Självklart binder du dig inte till att byta avtal genom att testa tjänsten – men om du vill skaffa ett nytt avtal ser de till att du smidigt får hjälp genom ett klick. Elskling.se tar hand om kontakten med ditt elbolag och du kan enkelt luta dig tillbaka och invänta ditt nya, billigare avtal.

Elskling.se har sedan starten 2007 hjälpt över en miljon svenska hushåll att jämföra och byta elavtal. Deras mål är att hjälpa konsumenter att fatta aktiva och medvetna beslut kring sin elkonsumtion och de kostnader, miljöpåverkan med mera som är förknippat med detta.